Optymalizator i oprogramowanie firmy Dell

Witam

Korzystanie z oprogramowania do optymalizacji komputera firmy Dell 

Przy każdym uruchomieniu Solid 2013 prosi mnie o ponowne uruchomienie systemu, jestem na precyzyjnym t3600 z w7

Oprogramowanie CAD to wielka "fabryka gazu" i często dochodzi do konfliktów z innymi "pasożytniczymi"  aplikacjami, w tym z oprogramowaniem optymalizacyjnym i oprogramowaniem preinstalowanym przez producenta moim zdaniem.
Dobra stacja CAD to przede wszystkim komputer PC z zainstalowanym minimum "pasożytniczego" oprogramowania.

Osobiście zawsze przed każdą instalacją robię duże czyszczenie typu: Odinstaluj niepotrzebne elementy + "Oczyszczanie dysku" + CCcleaner + Defragmentacja.

Dostęp do dysku będzie szybszy, a pamięć RAM zostanie zmniejszona, aby pozostawić maksimum "powietrza" w użytkowaniu CAD.

2 polubienia

Witam

Jeśli stacja została sprzedana przez sprzedawcę SolidWorks, skontaktuj się z nim, aby zgłosić ten problem.

Oprogramowanie Dell jest twórcą w celu poprawy wydajności z oprogramowaniem, problem wynika z polityki PA mojego hiperbieżnika

Oto@scarvalho co nam powiedzieć:

http://www.lynkoa.com/actualites/materiel-cao/une-performance-de-station-de-travail-optimisee-automatiquement-dell-precisi