Cześć, pozwól, że się przedstawię, Jean-Pierre..... początkujący w SW2015
Rozpocząłem druk 3D jako wsparcie dla GSM.... ale utknęłem, aby narysować dolną część, podporę i 3 lub 4 stopy (aby zobaczyć podczas rysowania)
Polega na wykonaniu pustej rurki w celu obniżenia dolnej części już wydrukowanej części...... I spraw, by stopy... kąt i długość, które mają być widoczne w momencie rysowania.
Nie wiem jak to zrobić?
Dziękuję za pomoc.

Bonojur,
powinieneś znać Ø swojego sutka, a także wiedzieć, jak chcesz mieć stopy? Regulowany i jak?
Już wydrukowany nypel ma 18 mm.....
Więc podparcie będzie musiało mieć 18,1 wewnątrz i na zewnątrz, to zależy od ciebie, okrągłe lub kwadratowe, jeśli 4 nogi, a nawet okrągłe z 4 nogami....
Nogi będą stałe i nie będą regulowane.
Wykonanie podparcia brodawki sutkowej jest łatwe..... Czy bardziej chodzi o zrobienie stóp i przymocowanie ich do podpory, której nie znam?
:)
Oto stopa w wersji edytowalnej z adnotacjami
pied_support_pour_gsm.sldprt
1 polubienie
Dziękuję manu, przeanalizuję szkic, rozłożę kroki na czynniki pierwsze i postaram się zrozumieć.....
Przyglądam się temu bliżej:) Dziękujęiiiiiiiiiiiiiiiiii
Nie ma problemu, a jeśli chcesz tylko 3 stopy, kliknij dwukrotnie lub edytuj Circular Repeat1 i wpisz 3, gdzie są 4...
Dziękuję, spojrzałem, jest idealny, zmieniłem boki, aby dostosować się do mojego projektu.
Tylko strona, której nie mogę zmodyfikować.... Wysokość między górną a dolną częścią pomieszczenia?
Musisz dwukrotnie kliknąć na plan1, a pojawi się 75. :-)
1 polubienie
Dziękuję bardzo...... Nie jestem jeszcze przyzwyczajony do zabawy wieloma ujęciami. Będę musiał znaleźć samouczek do nauki.....
Jutro drukuję ten kawałek, a potem przyjdę i wrzucę zdjęcie :)
Działa dziękuję, zawsze miło jest zobaczyć, jak to idzie. Dziękuję i życzę miłego wieczoru
etape_de_creation_du_pied_support_gsm.docx
Kiedy będziesz miał czas, będziesz w stanie szybko umieścić mnie w kilku linijkach, krokach logiki budowy?
Oto jest, stopa została wydrukowana..... Dziękuję ;)

12795482_10208401483812773_4723337513730455472_n.jpg