Poproś o pomoc SW2015

Cześć, pozwól, że się przedstawię, Jean-Pierre..... początkujący w SW2015

Rozpocząłem druk 3D jako wsparcie dla GSM.... ale utknęłem, aby narysować dolną część, podporę i 3 lub 4 stopy (aby zobaczyć podczas rysowania)

Polega na wykonaniu pustej rurki w celu obniżenia dolnej części już wydrukowanej części...... I spraw, by stopy... kąt i długość, które mają być widoczne w momencie rysowania.

Nie wiem jak to zrobić?

Dziękuję za pomoc.

Bonojur,

powinieneś znać Ø swojego sutka, a także wiedzieć, jak chcesz mieć stopy? Regulowany i jak?

Już wydrukowany nypel ma 18 mm.....

Więc podparcie będzie musiało mieć 18,1 wewnątrz i na zewnątrz, to zależy od ciebie, okrągłe lub kwadratowe, jeśli 4 nogi, a nawet okrągłe z 4 nogami....

Nogi będą stałe i nie będą regulowane.

Wykonanie podparcia brodawki sutkowej jest łatwe..... Czy bardziej chodzi o zrobienie stóp i przymocowanie ich do podpory, której nie znam?

:)

Oto stopa w wersji edytowalnej z adnotacjami

pied_support_pour_gsm.sldprt
1 polubienie

Dziękuję manu, przeanalizuję szkic, rozłożę kroki na czynniki pierwsze i postaram się zrozumieć.....

Przyglądam się temu bliżej:) Dziękujęiiiiiiiiiiiiiiiiii

Nie ma problemu, a jeśli chcesz tylko 3 stopy, kliknij dwukrotnie lub edytuj Circular Repeat1 i wpisz 3, gdzie są 4...

Dziękuję, spojrzałem, jest idealny, zmieniłem boki, aby dostosować się do mojego projektu.

Tylko strona, której nie mogę zmodyfikować.... Wysokość między górną a dolną częścią pomieszczenia?

Musisz dwukrotnie kliknąć na plan1, a pojawi się 75. :-)

1 polubienie

Dziękuję bardzo...... Nie jestem jeszcze przyzwyczajony do zabawy wieloma ujęciami. Będę musiał znaleźć samouczek do nauki.....

Jutro drukuję ten kawałek, a potem przyjdę i wrzucę zdjęcie :)

Działa dziękuję, zawsze miło jest zobaczyć, jak to idzie. Dziękuję i życzę miłego wieczoru

etape_de_creation_du_pied_support_gsm.docx

Kiedy będziesz miał czas, będziesz w stanie szybko umieścić mnie w kilku linijkach, krokach logiki budowy?

Oto jest, stopa została wydrukowana..... Dziękuję ;)

12795482_10208401483812773_4723337513730455472_n.jpg