Witam Chcę zmodyfikować zespół. Mój zestaw (66439) składa się z zestawu (66438) i funkcji zespołu. Chcę przenieść funkcje mojego zestawu (66439) na najwyższy poziom (6438) w celu zmniejszenia liczby płaszczyzn. Mam nadzieję, że moje wyjaśnienie było jasne, nawet jeśli nie jest to oczywiste. Masz pomysł, jak to zrealizować?
66439 zawierał 66438 i inne funkcje najwyraźniej wykonywane bezpośrednio w meta asemblerze 66439
Mówisz "" chce przekazać funkcje mojego zespołu (66439) na wyższym poziomie (6438) "", co sugeruje, że Meta 66439 zostanie włączona do zestawu wyższego poziomu, który będzie supra 6438.
Fakt umieszczenia, jak zrozumiałem, funkcji stworzonych bezpośrednio w asemblerze, poważnie skomplikuje problem lub nawet sprawi, że stanie się on nierozwiązywalny.
Biorąc pod uwagę reakcje moich kolegów, mam wrażenie, że mamy trochę kłopotów z ustaleniem, kto w czym się znajdzie.
Mały odręczny rysunek nabazgrany (i sfotografowany lub zeskanowany w formie obrazu) i ze stanem przed i po byłby pouczający (przynajmniej dla mnie) :-)