Jak wiesz, rok 2023 jest wyjątkowy dla społeczności myCAD, ponieważ obchodzi 10. rocznicę jej powstania! Z tej okazji zorganizowaliśmy konkurs projektowy pod hasłem " zaprojektuj trofeum 10-lecia "
Zaprojektuj swoje najlepsze trofeum na SOLIDWORKS lub CATIA i opublikuj je, aby mieć szansę na wygranie GoPro, kamery CANON lub drona DJI
Z tej okazji wszyscy uczestnicy zostaną nagrodzeni gadżetami myCAD!
Zostały Ci 3 dni, aby wziąć udział, nadszedł czas, aby dać z siebie wszystko
Witam Chcę wziąć udział, ale nie mogę przesłać pliku w sekcji "Model 3D widoczny dla przeglądarki": *. Jakiego typu plik został złożony w tej kategorii? Wiedząc, że mam zespół do złożenia. Z góry dziękuję
Z drugiej strony film znajduje się w pliku dokumentów, które należy dostarczyć. Nie wiem, jak sprawić, by wszyscy zobaczyli ten film (to samo dotyczy dokumentu PowerPoint). Szkoda, że nie wiem jak to zrobić.
Dla Twojej informacji, propozycja 3D jest w pełni wyartykułowana i po wykonaniu w Print3D (bez żadnego montażu na wyjściu drukarki) stabilizuje się dzięki przeogniskowaniu różnych CG, które składają się na całość.
Nie udało mi się poświęcić wystarczająco dużo czasu, aby ukończyć moje trofeum. A te odrobiny, które mogłem, spędziłem próbując zrozumieć, dlaczego SW zabronił mi robić to, co chciałem i próbować znaleźć rozwiązania... Zacząłem od pomysłu, potem drugiego, ale żadnego z nich nie sfinalizowałem
W każdym razie życzymy powodzenia uczestnikom. Widziałem kilka świetnych propozycji, brawo.
Dziękujemy wszystkim za piękne propozycje!! Jakie piękne trofea Jesteście zdecydowanie najbardziej utalentowanymi projektantami w SOLIDWORKS, dobra robota Jury spotyka się rano, a wyniki otrzymasz w ciągu dnia, więc bądź na bieżąco Kto będzie naszym wielkim zwycięzcą?