Wyłącz tryb części spawanych

Cze wszystkim

Mam do czynienia z częścią, dla której został aktywowany tryb "części spawane" (istnieje lista spawanych części oraz istniejące konfiguracje zgrubnego spawania i obróbki).

Ten tryb został aktywowany przez pomyłkę, ponieważ ta część w ogóle nie jest konstrukcją spawaną. Chciałbym "wyczyścić" część, czyli usunąć elementy utworzone w trybie części spawanych (lista części i konfiguracji). Ale bez względu na to, jak bardzo się staram, nie widzę, jak to zrobić, poza tym, że zaczynam kawałek od zera. Czy ktoś ma lepszy pomysł?

Z góry dziękuję.

Możesz usunąć funkcję "konstrukcja spawana", spowoduje to dezaktywację "listy części spawanych" i znajdziesz klasyczną listę korpusów objętościowych.
Z drugiej strony 2 konfiguracje pozostaną, więc będziesz musiał ręcznie usunąć surową konfigurację obróbki i zmienić nazwę konfiguracji obrabianej maszynowo.

2 polubienia

Nie wiem, dlaczego to nie działa dla mnie. Nie mam już tej funkcji "spawanej konstrukcji", ale nie odłożyła ona listy klasycznych woluminów. Próba usunięcia listy spawanych części niczego nie zmienia.

Spróbuję usunąć funkcję z nowej części, aby sprawdzić, czy mogę odtworzyć wynik.

Rzeczywiście, po prostu moja oryginalna część jest uszkodzona. Usuwając funkcję na nowej części, działa idealnie. Więc mogę zacząć mój utwór od zera...

1 polubienie