Dezorientacja prostowania

Mocowane za pomocą pasków.

Aby uzyskać lepszy wynik, postąpiłem zgodnie z powyższym opisem, a następnie... Wysadziłem krzywą prowadzącą. W rezultacie, moje punkty prowadzące są idealnie na WŁAŚCIWEJ płaszczyźnie !

PS: w wersjach sprzed 2013 roku pamiętam, że mostki prowadzące łatwo zaczepiały się o sekcje i nie ma mowy! Regresja czy nieprawidłowo zaznaczona opcja?

screenshot201.jpg

Dla mnie nie ma przekonujących różnic w wyglądzie w naszych 2 egzemplarzach Zebr

Po prostu ciągnę dłuższą oś szkice 12

Zmień swój widok i

Wyrównanie kropek

Opublikowałem kawałek w 2012 roku, spójrz, jeśli chcesz i powiedz mi, co

@+ ;-)

Dziękuję

Jutro pójdę do pracy.

Niestety, mamy tylko wersję 2012, Zasady grupy.

To prawda, że poprawiłem położenie kropek między moim pierwszym żądaniem a przesłanym plikiem oprogramowania. 

Postaram się umieścić punkt na każdym szkicu na osi i sprawdzić, czy mogę go ograniczyć.

Uważam, że wykonywanie tego rodzaju manipulacji jest bardzo pracochłonne.

Aby uzyskać bardziej złożony utwór z 50 szkicami, witaj pracy.

Jutro odpowiedź na to pytanie.

<p>Witam,</p><p>Lynkoa ociera się, gdy chcę załadować plik obrazu od wczoraj, pomimo x prób.</p><p>J' Postąpiłem zgodnie z radą, umieściłem punkt na każdym szkicu i stworzyłem szkic w płaszczyźnie po prawej stronie, narysowałem splajn przez punkty, który posłużył jako krzywa prowadząca.</p><p>W rezultacie, gdy chcę wykonać wygładzenie, z pierwszego szkicu i s' powstaje stożek zatrzymuje się na drugim szkicu, ponieważ c' jest punktem środkowym, a nie obwodem l' elipsa, która jest zajęta!</p>

Wow, częstotliwość jest zakodowana...

Tam obraz byłby niezbędny, aby zrozumieć, co się dzieje! Spróbuj z innej przeglądarki internetowej. Lub wykonując ruch Ccleaner.

Cześć @ m5193

mówisz, że też jestem na SW2012

Opublikowałem plik w poprzedniej wiadomości

17 marzec, 2014 - 10:04 | Edytuj

oto Twój udział w SW 2012

Nie widzę nic złego przez pręgi i krzywizny?????

@+ ;-)

aiguille_cylindro-elliptique_0.sldprt

- Otwórz go i powiedz mi, co jest nie tak?

@+ ;-)

1 polubienie

@GT22

To, co jest nie tak, pojawia się na obrazie pytania: widzimy 2 łuki pasożytniczych okręgów o połowie grubości, przesunięte kątowo (nie do pionowej płaszczyzny symetrii), a część eliptyczna pokazuje styczną po jednej stronie i kąt do wewnątrz po drugiej.

Czy masz to samo, gdy rysujesz ze zmodyfikowanym modelem?

@benoit

Czy możesz opublikować zdjęcie?

Nie zrobiłem żadnego rysunku, zobaczę?

@+ ;-)

@rn5193, czy rozwiązałeś swój problem?

1 polubienie

Linkoa pozwala wybrać tylko 1 współtwórcę. Szkoda. Wybrałem gt22, ale Lyncoa mówi mi, że najlepsza odpowiedź na to pytanie została już wybrana! Naprawdę.

Majstrowałem i wynik mi wystarczy.

Dziękuję Wam wszystkim