Aby uzyskać lepszy wynik, postąpiłem zgodnie z powyższym opisem, a następnie... Wysadziłem krzywą prowadzącą. W rezultacie, moje punkty prowadzące są idealnie na WŁAŚCIWEJ płaszczyźnie !
PS: w wersjach sprzed 2013 roku pamiętam, że mostki prowadzące łatwo zaczepiały się o sekcje i nie ma mowy! Regresja czy nieprawidłowo zaznaczona opcja?
<p>Witam,</p><p>Lynkoa ociera się, gdy chcę załadować plik obrazu od wczoraj, pomimo x prób.</p><p>J' Postąpiłem zgodnie z radą, umieściłem punkt na każdym szkicu i stworzyłem szkic w płaszczyźnie po prawej stronie, narysowałem splajn przez punkty, który posłużył jako krzywa prowadząca.</p><p>W rezultacie, gdy chcę wykonać wygładzenie, z pierwszego szkicu i s' powstaje stożek zatrzymuje się na drugim szkicu, ponieważ c' jest punktem środkowym, a nie obwodem l' elipsa, która jest zajęta!</p>
To, co jest nie tak, pojawia się na obrazie pytania: widzimy 2 łuki pasożytniczych okręgów o połowie grubości, przesunięte kątowo (nie do pionowej płaszczyzny symetrii), a część eliptyczna pokazuje styczną po jednej stronie i kąt do wewnątrz po drugiej.
Czy masz to samo, gdy rysujesz ze zmodyfikowanym modelem?
Linkoa pozwala wybrać tylko 1 współtwórcę. Szkoda. Wybrałem gt22, ale Lyncoa mówi mi, że najlepsza odpowiedź na to pytanie została już wybrana! Naprawdę.