Wykopywanie lub nieprawidłowe działanie

Witam Szanowni Koledzy i Koleżanki,

Od czasu do czasu i dzisiaj trzy razy tematy są odkrywane bez pojawiania się nowego wnioskodawcy  (zobacz trzy posty, które następują po tym).

Kto miałby na to wytłumaczenie???

Pozdrowienia

PS: Coralie, masz pod ręką świetnego detektywa?

4 polubienia

Witam @Zozo_mp ,

Przekazałem informacje zespołowi technicznemu, będę Cię informował , gdy tylko będę miał informacje zwrotne na ten temat.

Miłego dnia :)

Lucile

3 polubienia

dziękuję @lucile.j    ;-) ..

Może dlatego, że ktoś zmienił swój komentarz, 

1 polubienie

Witaj Lynk ;-)

Okej, ale modyfikator musiałby być wcześniej opublikowany w trzech obraźliwych postach.
Kolejny pb, jeśli edytujesz post, data jego modyfikacji nie zmienia się. W poście skierowanym do @lucile.j zmodyfikowałem dziś rano, dodając dwa punkty i cóż, nie zmienia to daty mojego postu, ale umieszcza temat z powrotem na szczycie stosu.
Kilka lat temu zostaliśmy zanieczyszczeni dziesiątkami jednoczesnych wykopalisk (lub awarią, formą włamania, lub błędem w oprogramowaniu forum)
Tak więc poza informatykami z Lynkoa, jeśli jest jakiś ślad po wycince, my, pokorny sługa w usługach naszych kolegów, nie widzimy nic poza queek!

Pozdrowienia

2 polubienia

Witam @Zozo_mp 

Zagadka rozwiązana! W rzeczywistości we wszystkich trzech postach odpowiedzi zostały oznaczone jako nadużycie i dlatego zostały usunięte z forum. Któregoś dnia te trzy nadużycia zostały na stałe usunięte z platformy i to właśnie wywołało pytania z nimi związane:)

Miłego dnia

Lucile

Witaj @lucil.j

Brawo!  Tylko Ty mogłeś to znaleźć!

Freud nazwałby to "powrotem wypartego"    ;-) ;-)

Dobry! Następny!

Pozdrowienia

1 polubienie