W załączeniu znajduje się plik ZIP, w którym znajduje się .EXE i podfoldery (czyli pliki dll), które są z nim związane, mając nadzieję, że to zadziała!
data_utilities.zip
W załączeniu znajduje się plik ZIP, w którym znajduje się .EXE i podfoldery (czyli pliki dll), które są z nim związane, mając nadzieję, że to zadziała!
To też nie działa :( Zawsze mam ten sam przekaz. Czy biblioteki DLL muszą być skopiowane do określonego folderu?
PS: Lucas, mam nadzieję, że zauważyłeś, że wczoraj rozstrzygnąłem tę kwestię... nawet jezeli wątek sie ciągnie ;)
Plik DLL znajdował się w :
C:\Program Files\SolidWorks Corp\SolidWorks
Gdy narzędzie jest w:
C:\Program Files\SolidWorks Corp\SolidWorks\Toolbox\narzędzia danych
Valentin, w związku z tym poprawiłem drzewo w tym sensie, z plikami Lucasa, ale nadal ta sama wiadomość...
@Benoit myśleć, że na Windaub musisz szanować lokalizację plików. jeśli wkleisz bibliotekę DLL w miejscu nawet obok pliku exe, to nie zadziała
Jest pewne, że jeśli masz nawyk jedzenia jabłek, oprogramowanie działa, czy je przyklejasz.
Zadzwoń do administratora i rozpocznij naprawę systemu. Im bardziej się trzymasz, tym bardziej się bawisz i tym bardziej będziesz miał niestabilny system.
Nie znam twojego poziomu komputera, ale nie graj w ucznia czarnoksiężnika bez uprzedniego wykonania kopii zapasowej.
@SPEM. Gerald
Mój poziom komputera (w sensie Windobe) nie jest zbyt ciężki.
Ale masz rację, nie zamierzam grać za dużo, na tym poprzestanę.
Dziękuję Wam wszystkim!
Tak, tak, widziałem, że rozwiązałeś kwestię, nie martw się! ;-)
Widziałem też, że SEPM. Gerald zaproponował tę samą odpowiedź co ja, dlatego później zredagowałem swoją odpowiedź!