Jestem studentem inżynierem, potrzebuję waszej pomocy, mam projekt zwymiarowania stacji paliw, ale nie wiem jak zwymiarować pompy benzyny, jak je zamodelować na poziomie caneco-bt, po silniku czy muszę dołożyć kolejny blok?? i nie mam pojęcia o zużyciu na tych pompach, nawet szukałem w internecie, jeśli qlq ma jakieś informacje, proszę mnie o informację!!
Potrzebujesz więcej szczegółów, mam projekt zasilania stacji paliw (przycinanie na zewnątrz, odpoczynek, kawiarnia, ... wszystkie usługi stacji, a także pompy przy panelach słonecznych, aby to zrobić, musimy określić zapotrzebowanie na energię elektryczną, udało mi się określić moc, jaką pompy zużywają na 6 pompach gazowych w tej stacji!! Dla ciebie, co muszę zrobić, aby ukończyć tę pracę!! !?
Jeśli masz jakieś szczegóły daj mi znać, bardzo dziękuję za pomoc
Cóż, osobiście elektryczność nie jest moją mocną stroną, więc nie ma prawdziwych informacji do przyniesienia.
Jedna uwaga jednak, tylko na temat "pomp", jest rzeczywiście przepływ paliwa, ale także równoległe zasysanie oparów. A więc dodatkowy silnik.
Interfejsy muszą być również zasilane w sposób ciągły. Tak więc, w przypadku paneli słonecznych, czy masz wystarczającą pojemność, aby spędzić noc. Zwłaszcza, że jeśli jest tam restauracja czy kawiarnia, to z pewnością są lodówki, które też nie zatrzymują się na noc.
Tu. Nie wiem, czy to może się przydać. Nawet jeśli widzimy trochę wyraźniej, to i tak jest ona ogromna.
Dziękuję Chamade za odpowiedź, wspominasz , że będziemy potrzebować dodatkowych silników do równoległego ssania pary, proszę o więcej informacji na ten temat?
Ale jak powiedziałem na początku, musisz zadawać konkretne pytania!
Nie możemy wykonać projektu za Ciebie, ale jeśli chcesz, możesz zadać 10 lub 20, a nawet 50 pytań na temat Lynkoa, postaramy się na nie odpowiedzieć, ale bez precyzji nic nie możemy zrobić!