Mam mały problem, rozwijam kadłub i do jego rysowania używam narzędzia do powierzchni.
Robię duże postępy, ale po złych myślach wracam do mojej części powierzchniowej i staram się poprawić swoje błędy, dużo powierzchni w duplikatach, ponieważ udało mi się zrobić bryły.
Na moim kadłubie zauważyłem bardzo irytującą nieciągłość, która powstała niemal na początku rysunku,
Jest to skrzydło, a w nim turbina, po prostu zrobiłem ograniczoną powierzchnię, aby usunąć końcówki skrzydeł w turbinie, ale powierzchnia (powierzchnie) była w tym czasie dobrze połączona, w wyniku tej funkcji powstała nieciągłość i chciałbym wiedzieć, jak naprawić błąd bez wymazywania wszystkiego, co zrobiłem do tej pory Do zobaczenia.
Pierwsze zdjęcie wszystko było dobrze przymocowane ...
W rzeczywistości tam, gdzie mam problem, jest szycie moich powierzchni, jest proces, który muszę źle opanować, ale tak naprawdę nie znam Ciebie ani używam SW 2018
Dziękuję za odpowiedź i wesołych świąt dla Ciebie również:)
Mam 32 powierzchnie i tak, powierzchnia nie jest prosta, ale o wiele lepsza, jeśli chodzi o tworzenie takich kształtów.
Zamieszczam projekt, abyście mogli zobaczyć trochę historii.
Problem w tym, że nie mogę uszyć moich głuchotek tak, jak bym chciała.
Kiedy wszystko jest w przeciągu, nie ma nieciągłości, kiedy zaczynam ograniczać, jeśli przez to pojawiają się nieciągłości tam, gdzie ich nie było, co uniemożliwia mi szycie i wypełnianie, a tym samym robienie moich muszli...
Czy masz linki do swoich samouczków? Będę bardzo zainteresowany :)