Odłączanie klipu od zespołu

Witam, tutaj pracujemy w pracy zespołowej (około dziesięciu osób). Żałuję, że nie mogę zrobić planu montażu dla naszego warsztatu i że jeśli ktoś "dobrze się bawi" modyfikując dla mnie montaż 3d, pojawia się alert, gdy otwieram plan i że nie modyfikuje go automatycznie. Że mogę zachować możliwość odmowy modyfikacji.

Jakiś pomysł?

Z góry dziękuję

Witam

Więc chcesz EPDM.

Pozdrowienia

Halo, czy nie ma innego sposobu?

A priori nie...  

Płaszczyzna 3D jest skojarzona z płaszczyzną, ale nie na odwrót. W rezultacie, każdy użytkownik musi sprawdzić, gdzie jest używany plik 3D (na przykład klikając prawym przyciskiem myszy na --> move) plik przed uruchomieniem swoich modyfikacji. 

W zasadzie to zależy od każdego!

Tylko do odczytu?

1 polubienie

Witam

Spójrz na odłączony rysunek, nie aktualizuje on planów automatycznie, to od Ciebie zależy, czy użyjesz czerwonego jasnozielonego światła, aby zaktualizować swój plan. W przypadku alertów w kolorze opcji => zaznacz pole "użyj określonego koloru dla zmodyfikowanych wymiarów rysunku po otwarciu" w ten sposób, jeśli aktualizujesz odłączony rysunek, wymiary, które się zmieniają, zmieniają kolor tak łatwo do zauważenia.

Niech Moc będzie z wami.

4 polubienia

Przeanalizuj swój proces dystrybucji z podziałem dostępu w zależności od potrzeb: biuro projektowe wprowadza zmiany, warsztat może konsultować (za pośrednictwem PDF, eDrawing).

2 polubienia

Dziękuję za odpowiedzi, zobaczę, co da się zrobić.

Jeśli chodzi o historię dostępów, problem polega na tym, że jest ona w BE lub nie jest zbyt rygorystyczna...