Obecnie mam komputer z systemem Windows 10 i GTX1080 Geforce.
Do sterownika mam generyczną nvidię, ponieważ nie ma sposobu, aby znaleźć certyfikowany sterownik do tej karty w Dassaut, są tylko sterowniki quadro. Więc na plakatach jest powoli.
Wiem, że quadro byłoby lepsze, ale na razie musiałbym wiedzieć, czy istnieje sterownik nieco bardziej zoptymalizowany pod kątem solidworks.
W rzeczywistości jest to komputer testowy, szukam tylko tymczasowego sterownika, jeśli to możliwe, aby przetestować resztę, w końcu myślę, że będzie quadro.
Do podkręcania lub modyfikacji rejestru, ponieważ bestia jest na gwarancji, chciałbym tego uniknąć.
Wydaje mi się, że w tamtym czasie mieliśmy certyfikowane sterowniki do kart do gier, które na pewno były mniej wydajne, ale mogły pomóc, teraz mamy tylko quadro.
wewnętrznie mam grafikę Intel HD Graphic 530 i dostępny jest sterownik, który przetestuję, dziękuję.
W panelu konfiguracyjnym Nvidia, we właściwościach 3D, masz możliwość wyboru procesora graficznego, który ma być używany do oprogramowania i całej masy ustawień.
Nie wyłącza drugiej karty, w zasadzie pozwala wybrać tę, która będzie zarządzać wyświetlaczem. Druga karta zostanie użyta do obliczeń, jeśli pierwsza nie wystarczy.