Witam
Kto zna i/lub używa modułu wokół SolidWorks, który może generować pliki DSTV (.nc1) dla maszyn do cięcia i wiercenia profili?
Znalazłem w necie CMS i SigmaNest, ale prosiłbym o opinie lub ewentualnie inne moduły lub oprogramowanie do tego.
@+
Witam
Kto zna i/lub używa modułu wokół SolidWorks, który może generować pliki DSTV (.nc1) dla maszyn do cięcia i wiercenia profili?
Znalazłem w necie CMS i SigmaNest, ale prosiłbym o opinie lub ewentualnie inne moduły lub oprogramowanie do tego.
@+
Zobacz ten link
http://www.sigmanest.com/en-us/Company/News/Newsletters/201008/default.html
SigmaNEST 3D jest bezproblemowo zintegrowany z SolidWorks, działając jako dodatek ze znajomym graficznym interfejsem użytkownika, aby umożliwić maksymalną łatwość użytkowania. Wykorzystuje dane operacji z natywnej części SolidWorks (. Prt,. SigmaNEST 3D znacznie poprawia jakość cięcia 3D poprzez wygładzanie cięć, automatyczne stosowanie nakładów i bułek oraz optymalizację prędkości cięcia. Pozwala również użytkownikom zachować kontrolę, umożliwiając ręczną modyfikację wygenerowanego programu.
@+ ;-)
Witaj GT22,
Tak jak pisałem widziałem ten program i zrobiłem też ruch tłumacza google, ale czy wiesz o tym?
Czy jest lepszy niż CMS czy inny, widziałem też, że Lantek również oferował zrobienie DSTV, ale nie znajduję, czy działa to wokół SolidWorks.
@+
nie, nie wiem, głupio myślałem, że próbujesz się nawrócić; '(
Przepraszam ;-)
@+ ;-)
Witam
Firma SigmaNEST opracowała dodatek w SolidWorks do eksportu części w formacie DTSV.
Jest w pełni zintegrowany z SolidWorks i umożliwia eksport różnych profili (C, H, L, I,...) w formacie DSTV.
@+