Telewizja DSTV (. NC1) z SolidWorks

Witam

Kto zna i/lub używa modułu wokół SolidWorks, który może generować pliki DSTV (.nc1) dla maszyn do cięcia i wiercenia profili?

Znalazłem w necie CMS i SigmaNest, ale prosiłbym o opinie lub ewentualnie inne moduły lub oprogramowanie do tego.

@+

1 polubienie

Zobacz ten link

http://www.sigmanest.com/en-us/Company/News/Newsletters/201008/default.html

SigmaNEST 3D jest bezproblemowo zintegrowany z SolidWorks, działając jako dodatek ze znajomym graficznym interfejsem użytkownika, aby umożliwić maksymalną łatwość użytkowania. Wykorzystuje dane operacji z natywnej części SolidWorks (. Prt,. SigmaNEST 3D znacznie poprawia jakość cięcia 3D poprzez wygładzanie cięć, automatyczne stosowanie nakładów i bułek oraz optymalizację prędkości cięcia. Pozwala również użytkownikom zachować kontrolę, umożliwiając ręczną modyfikację wygenerowanego programu.

@+ ;-)

Witaj GT22,

Tak jak pisałem widziałem ten program i zrobiłem też ruch tłumacza google, ale czy wiesz o tym?

Czy  jest lepszy niż CMS czy inny, widziałem też, że Lantek również oferował zrobienie DSTV, ale nie znajduję, czy działa to wokół SolidWorks.

@+

2 polubienia

nie, nie  wiem, głupio myślałem, że próbujesz się nawrócić; '(

Przepraszam ;-)

@+ ;-)

Witam

Firma SigmaNEST opracowała dodatek w SolidWorks do eksportu części w formacie DTSV.

Jest w pełni zintegrowany z SolidWorks i umożliwia eksport różnych profili (C, H, L, I,...) w formacie DSTV.

@+