Przyznam, że przez ostatnie 2 tygodnie byłem dość rozpieszczony w bug diver i urozmaicony. Przedwczesne ponowne uruchomienia , które sprawiają, że tracę wszystko, co robię, a czasem nawet uszkadzają plik automatycznego zapisywania... Krótko mówiąc, wyrywam sobie włosy z głowy.
@ac Cobra 427: Odzyskiwanie oprogramowania nie działało, ale rzeczywiście działało dobrze wcześniej. Nie widzę, co zmieniłem w międzyczasie
@max59: Nie można otworzyć żadnego z moich plików w programie . SLDLFP, ale jak powiedziałem powyżej, działało bardzo dobrze, to właściwie pierwsza rzecz, którą wprowadziłem po przyjeździe do firmy. Gdy chcę, aby nie było to możliwe, i gdy przeciągam go na okno nowego pokoju (bez szkicu lub ze szkicem, otwartym lub zamkniętym), otrzymuję komunikat biblioteki, a następnie pojawia się komunikat "Nie można otworzyć tego pliku palety".
@max59: Bez zmian, z lub bez, to nie działa. Próbowałem nawet zrobić kopię (bez ukrywania pochodzenia) również w innym miejscu, ale nic z tego nie wyszło
Spróbuj zresetować ustawienia w rejestrze systemu Windows:
Zmień nazwę folderu solidworks znajdującego się w oprogramowaniu hkey current, a następnie uruchom ponownie solidworks i wykonaj test, informuj nas na bieżąco