Usuwanie materiału przez obrót

Witam wszystkich, czy możliwe jest normalne usuwanie materiału za pomocą funkcji "usuwanie materiału przez obrót"? A może jest inne rozwiązanie?

capture.png

Witam

Chcesz usunąć materiał z okrągłego żelazka, ale nie robić tego w sposób okrężny? Jestem w 2016 roku, czy możesz udostępnić swój plik?

Witaj ac-cobra 427 ;-)

Nie rozumiałem PB ani pytania: co z "normalnym usuwaniem materiału"  @thib chcesz zrobić jak tłoczoną blachę

Jeśli zrozumiałeś, wytłumacz mi  ;-)

Pozdrowienia

Witaj Zozo_mp,

Tak samo nie bardzo rozumiałem pytanie, stąd moje pytanie "Chcesz usunąć materiał z okrągłego żelazka, ale nie jest to zrobione okrężnie"; bo jak rozumiem chciałby zrobić usunięcie materiału na okrągłym żelazku ale w sposób "usuwanie materiału wytłaczanego".

Pozdrowienia

1 polubienie

Jest to rura, którą wykonałem z blachy, aby móc ją później rozwinąć, z wyjątkiem tego, że aby ją rozwinąć, potrzebuję, aby usuwanie materiału było "normalne" na grubości.

Dziękuję za odpowiedzi

footcuve.sldprt

Konwencjonalnie; Nie mogłem znaleźć żadnego rozwiązania. Aby osiągnąć ten cel w 2016 roku, musimy przejść przez proces składania i składania. Może na nowszej wersji będzie działać lepiej. W każdym razie oto plik z manipulacją, aby to osiągnąć. 

teste_ac_cobra_427.sldprt
3 polubienia