Ankieta: Które szkolenie jest dla Ciebie odpowiednie?

Cze wszystkim

W celu zebrania Państwa opinii na temat przyszłych szkoleń, które mogą być Państwa zobowiązani odbyć, zapraszamy do wypełnienia tej ankiety! W ciągu 3 minut odpowiedz na pytania dotyczące Twoich życzeń w zakresie nowych treści szkoleniowych, a także innowacyjnych metod nauczania.

Jest tutaj :point_down:
https://fr.surveymonkey.com/r/C3QYXRD

Dziękuję, miłego dnia wszystkim!
Coralie

Z przyjemnością mogłem odpowiedzieć na pytania... ale zwracam uwagę, że rysownik / projektant / kierownik projektu BE nie są celem ankiety.

Dodatkowo wygląda to jak łowienie na połów współrzędnych i numer NAF (z dwoma N°, czy to daje prawo do ubrań?)

Szkoda :slight_smile:

1 polubienie

Witaj @coin37coin,
Mogę potwierdzić, że ten kwestionariusz jest przeznaczony dla członków BE, kierownika projektu... nawet jeśli nie możesz znaleźć dokładnego tytułu w harmonogramie (myślę, że do tego nawiązujesz?)
Z kwestionariusza dowiesz się również, czy to Ty jesteś inicjatorem próśb o szkolenie, czy też są one Ci narzucane... Celem jest ukierunkowanie na Twoje oczekiwania!

Witam

Tak jak @coin37coin : kwestionariusz, w którym proszą mnie o moje dane kontaktowe (aby mnie przy tym zdenerwować...) nie jest bezpośredni.

2 polubienia

Witam @Coralie

Czasami będziesz musiał uzasadnić politykę handlową, bardziej niż być w zgodzie z większością członków tego forum.

Nic nie szkodzi!
Ale dla ludzi, którzy mają małą butelkę, jak mówią, cóż, nie robią tego nam.

Pozwólcie, że posłużę się przykładem

1°) kiedy spojrzymy (jaka jest Twoja funkcja w firmie) jest 13 dyrektorów, którzy przechodzą od Dyrektora IS do Konsultanta IS, ale nic o funkcjach większości członków tego forum.

2°) do pytania "" 7. Dziękuję za ocenę stopnia zainteresowania jego szkoleniem:"" (z miłym błędem co do zainteresowania)

Ogólnie rzecz biorąc, chodzi o transformację cyfrową, w tym o ciasto z kremem, "cyfrowego bliźniaka" i "transformację cyfrową".

3° na pytanie "JAKIE SZKOLENIA, ABY SPROSTAĆ TWOIM WYZWANIOM BIZNESOWYM JUTRA?
Miejsca pracy jutra?
Ilu z nas martwi się o miejsca pracy w przyszłości, wiedząc, że wielu nie będzie miało nic do powiedzenia w kwestii wyborów strukturalnych (wybory cybernetyczne i inne)
Każdemu to, co mu się należy!

Cyber manager różni się od HR, kierownika ds. transformacji technicznej fabryki lub warsztatu, kierownika produkcji itp
Od 25 lat zajmuję się reorganizacją systemów informatycznych i informatycznych oraz organizacji w bardzo dużych strukturach i doskonale wiem, skąd pochodzą żądania zmian strukturalnych.

Krótki! Kwestionariusz jest interesujący, ale ma niewłaściwy cel, ponieważ jest skierowany do kadry kierowniczej wyższego szczebla lub liderów, którzy są inicjatorami i decydentami w odniesieniu do tych nowych systemów, a nie do sprawozdawcy komisji opiniodawczej, niezależnie od jego poziomu kompetencji i doświadczenia.

To jest trochę to, co moglibyśmy wyczytać za uwagą @coin37coin (jeśli dobrze zrozumiałem).

Pozdrowienia :innocent:

2 polubienia

@Zozo_mp ... To by było na tyle, z chęcią wyjaśnienia w mniej! :rofl:

@Coralie będę mniej pobłażliwy niż @Zozo_mp. Jak na forum, które twierdzi, że słucha swoich "odbiorców", coraz bardziej czujemy, że klient przejmuje społeczność. A tego rodzaju kwestionariusz nie dowodzi czegoś przeciwnego

1 polubienie

Witam
Było to do przewidzenia, kiedy Lynkoa stała się MyCAD przez Visiativ ...

1 polubienie

Cze wszystkim

Kwestionariusz ten prowadzi do wielu dyskusji! Aby wyjaśnić korzystanie z tego kwestionariusza, absolutnie nie jest on wykonywany z powodów komercyjnych! Chodzi tylko o to, aby mieć opinię członków, których można przeszkolić. Rzeczywiście, niektórzy z was nie są decydentami, ale mogą być zobowiązani do bycia kandydatami na szkolenie, stąd te pytania! Decydentami rzadko są osoby przeszkolone w zakresie oprogramowania CAD... Słyszę jednak państwa opinie, które są bardzo istotne, i że w przyszłości będziemy zwracać większą uwagę na tego typu inicjatywy.

Jeśli chodzi o ochronę danych, nie mamy prawa używać kwestionariusza jako "formularza przypominającego", potwierdzam, że żadna osoba, która odpowie na ten kwestionariusz, nie zostanie oddzwoniona ani "zaspamowana" wiadomościami e-mail;

Ponadto to forum zawsze miało na celu dostarczanie informacji związanych z CAD, gdzie każdy może swobodnie odpowiedzieć lub przeczytać podane informacje bez zobowiązań! Oferujemy treści lub ankiety, które mają na celu poprawę Twojego codziennego życia, a nie na odwrót;

Oczywiście zwracam uwagę na wszystkie Pańskie uwagi, pozostaję Pańskim rozmówcą z Visiativem, a nie Pańskim sprzedawcą; Dziękuję wszystkim za opinie, które traktuję z dużą ostrożnością; Jestem do Państwa dyspozycji, aby omówić to dalej!
Miłego dnia, Coralie

Witam;

Zgadzam się z ogólną opinią, która wydaje się wyłaniać z powyższych odpowiedzi.
Mycad Forum (Lynkoa) musi pozostać platformą wzajemnej pomocy, a nie katalogiem komercyjnym, w tym celu masz już wiele przekierowań do wielu witryn Visiativ...
=> nie jestem szczęśliwy! :rage:

Jeśli chcesz uzyskać przegląd zapytań o szkolenie, dlaczego nie skorzystać z dostępnych tutaj narzędzi (poufna ankieta) w celu zidentyfikowania trendów?
Jest on jednak mniej inwazyjny niż proponowany tu kwestionariusz.
Zwłaszcza, że platforma "Surveymonkey" (firma "Momentive") otrzymuje sporą ilość dobrowolnie wypełnionych informacji ... i wiele więcej.
Zobacz ich stronę "Informacja o ochronie prywatności":
Informacja o ochronie prywatności | Chwilowy (Użyj w trybie "Prywatnym" w swoich przeglądarkach...)

Okej, to "Twoja" platforma, ale szanuj jej użytkowników, bez których by nie przetrwała (a przynajmniej nie na długo).

Pozdrowienia.