Rejestracja JPG

Witam

Ten sam problem podczas nagrywania SW 2014 w .jpg i .png daje mi prawie całkowicie obraz.

333.jpg

@coyotte

Uważaj, liczy się kierunek instalacji

Mam lata 2011, 2013, 2014, aby móc przetwarzać pliki różnych klientów,

Kiedy potrzebowałem 2012 dla określonego folderu, miałem problemy z moimi przybornikami

Jeśli zainstalujesz w kolejności, nie martw się 2013 po 2014 roku, wszystko idzie dobrze.

Radzę, ponieważ poniósłeś konsekwencje, zainstaluj z dysku DVD i pozwól mu pobrać najnowszą wersję i zająć się wszystkim samodzielnie. 

ALE po odinstalowaniu nadal pozostają pliki i foldery. Uważaj, aby dobrze posprzątać, w przeciwnym razie otrzymasz dane solidworks (2),(3)..... (etc)

W moim pytaniu dotyczącym dodatku SP5 z 2013 roku @echaumet powiedział coś bardzo interesującego

Nazwij folder "solidworks data 2013" zamiast (2), aby łatwiej było się w nim poruszać.

Jest też to, czy utworzyłeś osobny plik konfiguracyjny (dla rysunków, materiałów itp.)

Musimy wszystko przemyśleć na nowo

Powodzenia

Ponownie

Mały błąd z mojej strony, działa dobrze mój drogi, zapomniałem zmienić opcje z "czarno-białego" na "kolor RGB"

:)

334.jpg
1 polubienie

Dla Twojej informacji nie miałem czasu na aktualizację ani ponowną instalację, myślę tylko, że zrobię to w przyszłym tygodniu i oczywiście będę Cię informować!

@+

@Franck podał rozwiązanie, naprawa instalacji SolidWorks 2013 rozwiązała mój problem.

DZIĘKUJĘ