Witam
Ten sam problem podczas nagrywania SW 2014 w .jpg i .png daje mi prawie całkowicie obraz.
333.jpg
Witam
Ten sam problem podczas nagrywania SW 2014 w .jpg i .png daje mi prawie całkowicie obraz.
@coyotte
Uważaj, liczy się kierunek instalacji
Mam lata 2011, 2013, 2014, aby móc przetwarzać pliki różnych klientów,
Kiedy potrzebowałem 2012 dla określonego folderu, miałem problemy z moimi przybornikami
Jeśli zainstalujesz w kolejności, nie martw się 2013 po 2014 roku, wszystko idzie dobrze.
Radzę, ponieważ poniósłeś konsekwencje, zainstaluj z dysku DVD i pozwól mu pobrać najnowszą wersję i zająć się wszystkim samodzielnie.
ALE po odinstalowaniu nadal pozostają pliki i foldery. Uważaj, aby dobrze posprzątać, w przeciwnym razie otrzymasz dane solidworks (2),(3)..... (etc)
W moim pytaniu dotyczącym dodatku SP5 z 2013 roku @echaumet powiedział coś bardzo interesującego
Nazwij folder "solidworks data 2013" zamiast (2), aby łatwiej było się w nim poruszać.
Jest też to, czy utworzyłeś osobny plik konfiguracyjny (dla rysunków, materiałów itp.)
Musimy wszystko przemyśleć na nowo
Powodzenia
Ponownie
Mały błąd z mojej strony, działa dobrze mój drogi, zapomniałem zmienić opcje z "czarno-białego" na "kolor RGB"
:)
Dla Twojej informacji nie miałem czasu na aktualizację ani ponowną instalację, myślę tylko, że zrobię to w przyszłym tygodniu i oczywiście będę Cię informować!
@+
@Franck podał rozwiązanie, naprawa instalacji SolidWorks 2013 rozwiązała mój problem.
DZIĘKUJĘ