Na nowo zmienionym komputerze (myślę, że jest to ważne) ktoś chciał zarchiwizować cały folder za pomocą polecenia archive.
Jednak zamiast archiwizować, wydobywała. Zdając sobie sprawę ze swojego błędu, anuluje operację za pomocą polecenia anulowania.
Ale od tego czasu pliki są rzekomo wyodrębniane przez osobę, która wykonała operację, ale polecenie archiwum zwraca komunikat, że nie ma kopii lokalnej.
Jedynym sposobem, aby to zrobić, jest otwarcie pliku SW, zapisanie go, a następnie zarchiwizowanie z SW.
Czy kiedykolwiek spotkałeś się z tym problemem, a jeśli tak, to jak go rozwiązałeś?
Jeśli dana osoba chciała zarchiwizować, to znaczy, że dokumenty zostały wydobyte, prawda?
Jeśli dokumenty zostały wydobyte, jak mogła je ponownie wydobyć?
Na którym komputerze i w ramach której sesji pojawia się komunikat o błędzie?
Dla mnie osoba musi otworzyć swoją sesję na komputerze, na którym dokonano manipulacji, przeszukać epdm wszystkie wyodrębnione pliki i zarchiwizować je lub anulować rozpakowywanie.
Nie ma w tym nic złego, postaram się dowiedzieć więcej.
Próbowałem, aby próba archiwizacji została wykonana na stacji roboczej lub dokonano niewłaściwej manipulacji i przy tym samym logowaniu. (Próbowałem też z loginem administratora.) bez powodzenia.
W rzeczywistości niektóre pliki zawarte w folderze zostały wyodrębnione (stąd jego chęć archiwizacji)
Jednak polecenie archiwum nie zadziałało, więc polecenie anulowania ekstrakcji zostało przekazane. (Jedyne problematyczne pliki to te, które zostały rozpakowane przez pomyłkę).
@Pascal dziękuję, kliknęło mi to w głowie, gdy zobaczyłem twoją wiadomość.
Nie pierwszy raz spotkałem się z problemem z plikiem wyodrębnionym bez kopii lokalnej, ale nie wiem, jak go odtworzyć bez wyczyszczenia lokalnej pamięci podręcznej lub odtworzenia widoku.
Możliwe, że plik zostanie rozpakowany, ale na starej maszynie...
W każdym razie, jeśli nie ma niebezpieczeństwa utraty danych, po prostu zaloguj się do "Admin" (można to zrobić z dowolnego komputera) i kliknij prawym przyciskiem myszy folder (foldery) i wybierz "Anuluj rozpakowywanie".
Tylko konto administratora ma możliwość cofnięcia wyodrębnienia dowolnych użytkowników z dowolnego komputera.
EDIT: Nawiasem mówiąc, będziesz musiał zaznaczyć pole "Cofnij ekstrakcję" w oknie "Cofnij ekstrakcję".