Mam pytanie dotyczące montażu EPDM. Co prawda nie mam serwera, ale nadal chciałbym korzystać z EPDM, aby ułatwić wyszukiwanie części, tworzenie kopii zapasowych...
Chciałem więc wiedzieć, czy można zainstalować EPDM lokalnie?
Dziękuję
Oprogramowanie: Solidworks 2015, Windows 7 64-bitowy
Też bym się tym zainteresował, ale patrząc na kartę katalogową EPDM (http://www.solidworks.fr/SW_Rel_EPDM_Datasheet/), wydaje mi się, że już go nie ma:
Potrzebny jest komputer z systemem Windows Server 2008.
Dlaczego nie utworzyć maszyny wirtualnej z systemem Windows Server 2008 R2 lub nowszym i używać jej lokalnie z komputera. Musisz tylko kupić licencję Windows Server, ale nie pełny serwer.
Rozwiązanie Coyote jest możliwe, ale zamierzasz udać się do instalacji gazowej, która jest zbyt duża w stosunku do twoich potrzeb.
Jak powiedział FLegendre, aby skonfigurować EPDM, musisz wiedzieć więcej niż trochę na ten temat, ale także skonfigurować W Server i połączyć VM z główną maszyną (czy możemy nadać adres IP VM niezależnie od adresu maszyny fizycznej?).
Jest was 2, synchronizacja w celu zarządzania wersjami i metodami archiwizacji plików nie powinna być zbyt duża.
W7 sprawia, że wyszukiwanie plików jest łatwe i wydajne, eksplorator SW pozwala zarządzać przypadkami użycia.
W przypadku kopii zapasowych istnieje kilka programów (mniej lub bardziej darmowych), które pozwalają nimi zarządzać.