Błąd ścieżki

Witam 

Mam błąd, gdy Solidwork zapisuje plik.

Nie wiem co robić, to się zdarza cały czas...

Z poważaniem

errreur_enregistrement_sldwkr.png

Witam

Jeśli korzystasz z systemu Windows, może spróbuj zapisać go na innym dysku wewnętrznym swojego komputera...

Albo żeby uniknąć spacji czasem lepiej mu się podaje:)

Powiedz mi jeszcze raz

2 polubienia
Możesz też spróbować zrobić kompozycję na wynos. Ale poza tym czasami trzeba całkowicie przeprojektować pomieszczenie...

Czy próbowałeś, nagrywając na pulpicie?

Jeśli to zadziała, obawiam się, że Twoja ścieżka jest zbyt długa dla solidworks (który ma ograniczoną liczbę dopuszczalnych znaków)

Witam

Czy możesz uzyskać dostęp do tego folderu EPDM z eksploratora? Jeśli tak nie jest, z pewnością jest to problem z prawem dostępu do pliku: patrz narzędzie administracyjne.

Czy zdarza Ci się to w pliku, który znajduje się już w tym folderze i zmodyfikowałeś go, aby go zapisać, czy jest to nowy plik, który chcesz zapisać?

1 polubienie

Witam 

jest to plik, który znajduje się na dysku C EPDM

Był tam już od jakiegoś czasu, a potem pewnego dnia zaczął mieć ten problem. Ale okazało się, że jest to plik inny niż ten załączony. Zdarzyło się to również na pliku, który znajdował się na dysku lokalnym.

Menedżer SolidWorks poprosił mnie o usunięcie automatycznej kopii zapasowej i skorzystanie z poniższej opcji (zachowaj kopie zapasowe) 

Jadę zobaczyć przez 4-5 dni, bo odkąd to się stało, robię to codziennie. 

Więc będziemy musieli poczekać i zobaczyć, czy to zadziała, ale opcja "kontynuuj nagrywanie" naprawdę nie ma nic wspólnego z automatycznym zapisywaniem...

Z wyrazami szacunku,