Błąd skryptu podczas otwierania SolidWorks

Mam błąd skryptu podczas uruchamiania SolidWorks

(patrz załączone zdjęcie)

erreur_solid.jpg

Witam

Miałem podobny problem, ale nie mogłem znaleźć rozwiązania...

http://www.lynkoa.com/forum/solidworks/erreur-de-script-l-ouverture-de-solidworks

1 polubienie

Edycja: usuwanie duplikatów.

Możliwa jest próba naprawy instalacji SolidWorks, ale nie jesteś pewien wyniku!

1 polubienie

Czy nie byłby to przypadkiem suplement, który miałby trudności ze startem?

Czasami instalujemy dodatki, takie jak na przykład "eksport do collada".

Wyłączenie ich podczas uruchamiania może rozwiązać problem.

5 polubień

Dziękuję wam, moi przyjaciele, za wasze interakcje! To bardzo miło z twojej strony...
Po przeszukaniu różnych forów nie znalazłem użytecznego rozwiązania, aby rozwiązać błąd skryptów ... a przez hasar wykonuję przywracanie parametrów (domyślnie), tak jak na załączonym obrazie, i zwykle rozwiązuję problem po prostu...
Mam nadzieję, że ktoś z was spróbuje i dziękuję

Pozdrowienia

1 polubienie

Dziękuję wam, moi przyjaciele, za wasze interakcje! To bardzo miło z twojej strony...
Po przeszukaniu różnych forów nie znalazłem użytecznego rozwiązania, aby rozwiązać błąd skryptów ... a przez hasar wykonuję przywracanie parametrów (domyślnie), tak jak na załączonym obrazie, i zwykle rozwiązuję problem po prostu...
Mam nadzieję, że ktoś z was spróbuje i dziękuję

Pozdrowienia

1 polubienie

Witam.

Pojawiał się również błąd skryptu podczas uruchamiania SolidWorks 2014 educ (patrz zrzut ekranu w załączniku). Przywrócenie wszystkich ogólnych opcji systemu czy rozpoczęcie naprawy oprogramowania nie przyniosło żadnych ulepszeń.

Skończyło się na tym, że sprawdziłem, które dodatki zostały sprawdzone do załadowania podczas uruchamiania. Usunięcie zaznaczenia opcji "SolidWorks Forum 2014" spowodowało, że błąd skryptu nie pojawił się ponownie.

Dziękuję za to pytanie i za poprzednie odpowiedzi, które skierowały mnie na właściwą drogę.

script_sw_error_startup.jpg
1 polubienie