Tak, obejrzałem film. Z wyjątkiem tego, że ja, teraz , gdy znowu mam W8, jak tylko rozpocznie się instalacja, pokazuje mi się komunikat o błędzie. a instalacja nie zostanie ukończona.
Przede wszystkim zamieściłem to pytanie, ponieważ szukałem rozwiązania, nie szukam odpowiedzi..!! (Byłbym bardzo źle przygotowany, aby to zrobić, biorąc pod uwagę moje umiejętności w tej dziedzinie..)
Po drugie, inna osoba, która przeczytała wiadomość:
( Nie można utworzyć pliku HTML (C:\Users\Oussama\AppData\Roaming\SOLIDWORKS\Installation Manager Data\2015\lang\english\HTML\content.html)
Przyczyna: [11]
Skontaktuj się z lokalną pomocą techniczną.")
które SolidWorks wyświetlał mi za każdym razem, gdy próbowałem go zainstalować, natychmiast zasugerował mi jako rozwiązanie: " Upewnij się, że masz uprawnienia administratora na swoim dysku twardym". Co też uczyniłem zaraz potem. I problem został rozwiązany. W końcu nie kazała mi przeglądać "tysiąca" filmów i linków na darmo!! (Postawiła natychmiastową diagnozę. Wiem, że nie wszyscy jesteśmy równi)
Więc, gt22, uspokój się trochę. Agresywność za nic.
Dziękuję i przepraszam tych, którzy mają ten sam problem i uważają te dialogi za niepomocne.