Witam.
Chcę otworzyć pliki, które sam utworzyłem na moim komputerze, z wyjątkiem tego, że otrzymuję ten komunikat o błędzie w załączeniu
message_erreur.png
Witam.
Chcę otworzyć pliki, które sam utworzyłem na moim komputerze, z wyjątkiem tego, że otrzymuję ten komunikat o błędzie w załączeniu
Witam
Na przykład podczas tworzenia kopii pliku na pulpicie i próby otwarcia go po zamknięciu SolidWorks występuje ten sam błąd?
A czy można testować na innej stacji roboczej?
Czasami pliki ulegają uszkodzeniu i nic nie możesz zrobić!
Witam
zdarzyło mi się to również wcześniej i jako PL pliki są uszkodzone i nie możemy nic zrobić!
Nawet wsparcie techniczne Solidworks nie mogło mi pomóc... Musisz zacząć od nowa.
Chyba że masz automatyczną kopię zapasową, a wtedy możesz ją odzyskać.
W folderze C:\TEMP\TIMEW.
Powodzenia.
.Pl:
Zrestartowałem komputer, skopiowałem pliki do sieci firmowej, próbowałem otworzyć go na innym komputerze, zrobiłem kopię o innej nazwie na moim komputerze i nic nie działa :(
manu67:
Brak automatycznej kopii zapasowej, minęło trochę czasu od otwarcia pliku.
Jak to się dzieje, że pliki ulegają uszkodzeniu?
Już miałem ten problem.
Musiałam zacząć rysować od nowa:(
Korupcja pozostaje tajemnicą, ale na ogół są skorumpowani, ponieważ ktoś zaoferował więcej pieniędzy niż ty!
Czy możesz odzyskać dane na swoim serwerze dzień po jego utworzeniu???
Być może ktoś pracował nad nim od tego czasu i uległ uszkodzeniu podczas jego ostatniego nagrania...
manu67:
Problem w tym, że plik będący prototypem, pozostał tylko w moim komputerze. więc nie ma kopii w sieci. I tak..... Mam tylko oczy do łez ^^^...
Witam
Czy w SolidWorks są "Stare wersje"? Ponieważ w programie Inventor najnowsze wersje plików są zapisywane w określonym folderze jako kopia zapasowa
Eureka!!!!!
Pracuję z Solidworks 2014.
Mam wersję 2015 również zainstalowaną na moim komputerze.
Więc z przyzwyczajenia pracuję w 2014 roku, a potem próbowałem otworzyć wersją z 2015 roku i to zadziałało.
Dziękuję wszystkim państwu za wkład, chętnie podzielę się z państwem punktami rezolucji, ale musimy dokonać wyboru.
Wielkie dzięki.
Fajnie, jeśli udało Ci się go otworzyć za pomocą 2015... Zrób kopię zapasową, aby mieć pewność. @+
manu67 problem polega na tym, że jest tylko mój komputer, który jest wyposażony w 2015 i chciałbym mieć możliwość odzyskania go w 2014 roku, więc będę musiał odzyskać moje pliki, ponownie uruchamiając każdą funkcję, ale przynajmniej znam swoje wymiary.
Zapisz go w STEP, a następnie możesz go otworzyć w 2014 roku i zresetować funkcje swoich części dzięki FeatureWorks...
Próbowałem, ale mam problem z FeatureWorks, który nie uruchamia się ^^^.
Tak, wiem, że to katastrofa....
To wszystko, przerobiłem swoje kawałki (na szczęście były tylko 3).
Wielkie podziękowania
Eureka!!!!!
Pracuję z Solidworks 2014.
Mam wersję 2015 również zainstalowaną na moim komputerze.
Więc z przyzwyczajenia pracuję w 2014 roku, a potem próbowałem otworzyć wersją z 2015 roku i to zadziałało.
Dziękuję wszystkim państwu za wkład, chętnie podzielę się z państwem punktami rezolucji, ale musimy dokonać wyboru.
Wielkie dzięki.