Mam wyszarzony szkic w menedżerze funkcji. Chcę uzyskać do niego dostęp, ale otrzymuję komunikat, że najpierw muszę cofnąć usunięcie. Robię to, ale szkic pozostaje wyszarzony i niedostępny.
Czy ktoś kiedykolwiek miał ten problem? Czy ktoś ma pomysł, jak rozwiązać ten problem?
I tak, ale niekoniecznie mamy tę samą wersję oprogramowania
co oznacza, że nie widzę twojego szkicu
ponieważ jestem w niższej wersji
Co jest ponadto, jak powiedziałem w mojej poprzedniej wiadomości, jeśli twój szkic jest wykonany za pomocą szkiców pochodnych lub rodziny części
Nie można go zmodyfikować lub musisz usunąć połączenia i ponownie ograniczyć, aby uzyskać szkic
es ce c' Claire ;-)
@+
PS:
Opublikuj obraz, rozwijając swój kawałek lub znajdź swój szkic, aby wstawić obraz, po prostu sprawdź pocztówkę ze słońcem i górą w prawym górnym rogu odpowiedzi
Szkic nie jest szkicem pochodnym. Służy jedynie jako źródło dla innego szkicu pochodnego. Więc nie rozumiem, dlaczego jest wyszarzony i ma ten błąd. Zazwyczaj szkice pochodne nie są wyszarzone w menedżerze operacji.
Co więcej, nie jest to też rodzina elementów. Po prostu kawałek stworzony sam w sobie.
Musisz mieć problem z funkcją "skala" w swoich równaniach, ponieważ jeśli ją usuniesz, odzyskasz dostęp do swojego szkicu, nie będzie on połączony z zewnętrznym plikiem, którego w każdym razie nie można znaleźć?
Dziękuję za odpowiedzi. Rzeczywiście, nie załączyłem pliku z parametrami, ale z mojej strony mam go i nie mam błędu wskazującego na ten plik. Dowód, mam inne zmienne w tym pliku, a inne części zestawu nie mają tego pb.