Szkice, które znikają

Witam, nie wiedziałem, jak zatytułować moje pytanie... nie, nie mam jeszcze jednego błędu ;-p Haha..

Chciałem tylko wiedzieć, myślę, że chyba się mylę, że jest w opcjach, ale już nie mogę tego znaleźć...

Mam wiele szkiców na wielu płaszczyznach w pokoju, ale kiedy obracam mój niewymodelowany element z tym zestawem szkiców, szkice znikają... co nie ułatwia mi rzucenia okiem. W jaki sposób możemy zadbać o to, aby pozostały one widoczne podczas ruchu?

Cdt.

Błąd karty graficznej?!

Czy miałbyś zrzut ekranu? Czy są one wyraźnie widoczne (nie ukryte) na drzewie?

1 polubienie

Nie, szkice znikają dopiero po obróceniu widoku

Witam

W której wersji jesteś i czy możesz udostępnić plik ze szkicami, które znikają?

1 polubienie

Ok... Jak to ująć... Nie jest łatwo to pokazać, ponieważ znika ... Mam niezły ubaw

To na części graficznej znika... a nie w tej funkcji.

Ale właśnie zdałem sobie sprawę, że jeśli ukryję 2 lub 3 szkice, nie mam już problemu... ^^

capture_1.jpg

Więc może to jest graficzne... Jestem zaskoczony bo mam świetną kartę graficzną... Quadro M 1000 M ... (ironiczne ^^)  i w ramach SW2019.

O tak, chodzi o to, że jest kilka osób, myślę, że błąd związany z ciężkością modelu i/lub karty graficznej.

1 polubienie

Spojrzę na pamięć podręczną

co masz jak config

Procesor, karta graficzna, pamięć RAM itp

@+

1 polubienie

W końcu wygląda na to, że tak  ... Szkoda, że myślałem, że możesz to dostosować w opcjach, trochę jak rozjaśnione w zależności od liczby części w zespole.

1 polubienie

Procesor Xeon E31245 3.30 GH, quadro 1000m i 16 GB pamięci RAM. ale jestem daleki od używania tam wszystkiego 

tak @ Fab camp

Myślę, że biorąc pod uwagę ten proces.............. dzięki posiadaniu 8 MB pamięci podręcznej

to biorąc pod uwagę ilość obliczeń, aby znaleźć swoje maluchy

Mówi ci, że nie mam czasu na obliczanie wszystkiego, aby pokazać ci wszystkie twoje cechy w mgnieniu oka (ruchoma część)

Zobacz ten link między innymi 

https://fr.m.wikipedia.org/wiki/M%C3%A9moire_cache

ale ja też mogę się mylić ;-)

@+ ;-)

2 polubienia