Chcę utworzyć "wyzwalaną akcję" na elementach listy podrzędnej. Ta akcja działa, gdy używam projektów podrzędnych oddzielnie, ale nie wtedy, gdy są one wywoływane przez mój childList. (Komunikat:<Brak specyfikacji - [Id Spec]> w autopilocie)
FYI: moje dzieci są automatycznie generowane w mojej liście dzieci przez makro za pomocą "Utwórz bliską specyfikację podrzędną", a następnie modyfikowane przez użytkownika. Po modyfikacji użytkownik "uruchamia" 3D w autopilocie, w tym momencie tworzę swoją "akcję wyzwoloną" do zmiany stanu na końcu generacji.
Dziękuję za szybką odpowiedź, nie jestem zablokowany, ponieważ jest to funkcja "bonusowa", którą chciałem dodać i jeśli wierzę w twoje odpowiedzi, jest to możliwe: będę kopać po swojej stronie.
Odpowiadając mimo wszystko:
Projekt jest współdzielony.
Plik jest generowany przez specyfikację podrzędną na tym samym poziomie w przepływie, uruchamiam wydanie mojego 3D, a następnie mojego dokumentu.
Specyfikacja Create Closed Child jest uruchamiana nadrzędnie, specyfikacje są ponownie otwierane i dopiero po ich zamknięciu elementy są uruchamiane.
W moim projekcie 3D są ponownie wykorzystywane przez użytkownika na końcu jego wejścia, chodzi o to, aby automatycznie wskazać mu poprzez zmianę fazy ich dostępność.
Tak zimny, że komunikat <Missing Specification - [Id Spec]> sprawia, że myślę, że w momencie wydania wyzwolonej akcji nie nastąpiło jeszcze przejście w specyfikacji podrzędnej.