Wdrożenie E-PDM w mojej firmie wymaga
Wznowienie lub
Stwórz kodofikację.
Do tej pory kodyfikacja jest wykonywana poprzez inkrementację liczby znalezionej w katalogu systemu Windows.
Czy E-PDM oferuje kodowanie części, artykułów?
Dziękuję
Wdrożenie E-PDM w mojej firmie wymaga
Wznowienie lub
Stwórz kodofikację.
Do tej pory kodyfikacja jest wykonywana poprzez inkrementację liczby znalezionej w katalogu systemu Windows.
Czy E-PDM oferuje kodowanie części, artykułów?
Dziękuję
EPDM może przejąć istniejącą kodyfikację, zostanie to zrobione po jej skonfigurowaniu, kontynuując listę.
Jak powiedział @Lucas jest to całkiem możliwe.
EPDM może obsługiwać różne liczniki przyrostowe, które można ponownie wykorzystać do kodowania (nawiasem mówiąc, jest to prosta część administrowania EPDM). Kodyfikacja może być również upiększona warunkami, zmiennymi itp.
Jeśli Twój przykład nie jest prostym przyrostem, możesz wysłać nam wiadomość o swojej potrzebie, a my podamy Ci więcej szczegółów.
Miłego dnia
Nie byłem wystarczająco konkretny w moim pytaniu.
Wiedząc, że do tej pory elementy komercyjne nie są skodyfikowane, będę musiał ponownie przemyśleć obecny system kodowania.
Czy E-PDM może wygenerować system kodowania?
Dziękuję
Pozdrowienia
Philippe
EPDM nie posiada systemu kodowania jako takiego. Musisz mu "powiedzieć" (parametryzacja), czego chcesz dla tej kodyfikacji: czysty przyrostowy, prefiks + inkrementalny, kodowanie według kategorii części komercyjnych...
W każdym przypadku możliwe jest wykonanie kilku mierników pod EPDM.