Z zestawu części (prowadnicy łańcucha) przerobiłem na części z blachy, a następnie nagrałem korpusy, aby mieć wszystkie elementy jeden po drugim do rysunku. Kiedy wykonuję rysunki każdego elementu blachy, nie mam stanu rozwiniętego, z drugiej strony w moim ogólnym modelu mam stan rozłożony, jak mogę znaleźć ten stan dla rysunku
Niestety jestem na SW13, nie mogę otworzyć części, mogę ją po prostu zwizualizować za pomocą eDrawing.
Dla funkcji Konwersja konstrukcji blachowej należy najpierw wybrać stały element, a następnie w oknie "Krawędź gięta" kliknąć na "Wyświetl wszystkie zagięcia".
Małe pytanie poza tematem, dlaczego zajmujecie się rejestracją ciał w nowych pokojach?
Rozwinięte części mogą być wyświetlane bezpośrednio z oryginalnej części (części wieloobiektowej). Podczas wstawiania widoku należy wybrać żądaną treść przepływności, a następnie zaznaczyć opcję "Stan rozwinięty". Nie?
@syltab, jeśli chodzi o konwersję blachy, czy udało Ci się to zrobić tak, jak wskazałem?
Jedynym ograniczeniem korzystania z wyboru treści do składania jest konieczność utworzenia pełnoprawnych części szybkości transmisji, na przykład dla historii kodu elementu.