Witam
Jak usunąć "stan rozwinięty" z nazwy pliku "zapisz jako" części arkusza blachy. Irytujące jest zawsze usuwanie go ręcznie, więc BatchConverter cofa go w eksporcie serii.
Nie mogłem znaleźć postu na ten temat.
Z góry dziękuję
Wincenty B
Witam
Jak usunąć "stan rozwinięty" z nazwy pliku "zapisz jako" części arkusza blachy. Irytujące jest zawsze usuwanie go ręcznie, więc BatchConverter cofa go w eksporcie serii.
Nie mogłem znaleźć postu na ten temat.
Z góry dziękuję
Wincenty B
Witam
Zadałem już to pytanie na forum i wydaje mi się, że nie jest to możliwe i nie znalazłem jeszcze rozwiązania poza ręcznym usunięciem go podczas rejestracji. Używam makra, które eksportuje mnie przy użyciu nazwy konfiguracji, wykonując rozwiniętą, a następnie zapisując ją, a następnie tworzy dla mnie rozwiniętą konfigurację, więc nie mam rozwiniętej konfiguracji w nazwie, ale musisz to zrobić przed utworzeniem MEP, w przeciwnym razie rozłożona konfiguracja będzie istnieć.
Na wszelki wypadek zostawię pytanie otwarte...
Zrobiłem test zmieniając nazwę funkcji "Unfolded State" w drzewie na przykład na ED1. BatchConverter przyjmuje ED1 jako prefiks.
W przeciwnym razie, dla przypomnienia. Aby uniknąć "stanu rozłożonego" w oprogramowaniu, musisz kliknąć część prawym przyciskiem myszy i "eksportować do dxf". W takim przypadku "stan rozłożony" nie jest już wstawiany domyślnie.
Dziękuję, będę kontynuował pracę nad tym tematem
Miłego dnia