Eksport .jpg

Dzień dobry mądrzy,

Muszę wiedzieć, jak eksportować w .jpg ale wszystkie strony (dla zestawów)

Przeszedłem do właściwości (opcja systemowa /export , ale opcja wszystkie strony w .jpg eksportu plików jest w kolorze szarym (więc nie można jej wybrać...)
Zostawiam Wam sitodruk mojego problemu. Pamiętaj, że bez względu na to, które opcje wybierzesz, opcja dla wszystkich tych arkuszy pozostanie w kolorze szarym. Dziękuję!!

Mam SW2019 SP1 lub 2, wiem za dużo... Okna 7....

Bardzo dziękuję za cenną pomoc!!

2019-05-22_07_09_01-options_du_systeme_-_tif_psd_jpg.png

Witam

Właśnie przetestowałem go w domu i jest taki sam :-(

Witam @toutes i wszystkich

Melysa mówi, że SW, ale także PDM ! Wiem tylko jak zaproponować coś do SW bo nie mam PDM. Przepraszam , jeśli nie odpowiem na prośbę

To ciekawe, po prostu wykonaj Plik ==> "zapisz jako" i wybierz jako rozszerzenie pliku JPG , które daje   "monfichier.JPG i wow ;-)

Musisz tylko uważać, aby przenieść wszystko oprogramowanie z powrotem na jeden ekran: jeśli tak jak ja pracujesz na dwóch dużych ekranach. SW nie wie, jak zarządzać czymkolwiek innym niż okno, więc jeśli twoje okno i na dwóch ekranach obraz zostanie spłaszczony, ale poza tym to działa.

Nigdy nie używam tej funkcji, którą uważam za "fuj", ponieważ używam Greenshot, który jest darmowym oprogramowaniem i pozwala robić to, co chcesz, z doskonałą jakością.

Pozdrowienia

@Zozo_mp: Mówimy o eksporcie ujęcia wielofoliowego.

Na początku myślałem o zajrzeniu do MyCadTools, ale prostym i darmowym rozwiązaniem jest być może poszukanie "Kreatora PDF", który pozwala na zapisywanie w wielu innych formatach niż PDF.

2 polubienia

Kilka odpowiedzi...

1/ Używam głównie plików PDF (zapisz jako pdf) i nie ma obaw o zrobienie wielostronicowego.

Oczywiście, to nie jest twoje pytanie.

2/ Korzystając z opcji "tif", konfigurator tak jakby przypadkiem umożliwia dostęp do wielostronicowego (ale zamiast zrzutu ekranu trzeba przechwycić wydruk).

(patrz załączony zrzut ekranu)

Żeby było jaśniej: robisz "zapisz jako", wybierasz "tif", następnie "opcje" i wtedy masz dostęp do tego, czego chcesz.

Ale możesz nagrać tylko "tif" i nadal nie jest to to, czego chcesz.

Oto mój wniosek: jpeg nie akceptuje wielu stron, musisz znaleźć opcję wydrukowania każdej strony w osobnym pliku jpeg. (do potwierdzenia)

Vincent

snapshot.gif
1 polubienie

Witam 

Jest to całkowicie możliwe dzięki zadaniu PDM

W załączeniu znajduje się zrzut ekranu z informacją co należy zrobić w panelu administracyjnym PDM

1.jpg
4 polubienia

Następnie dopełnienie w PJ

2.jpg
3 polubienia

Witaj Michaël DELACOTE,

To jest dokładnie to, czego potrzebowałem, dobrze zaprogramowane zadanie PDM!!

Zauważono, dla wszystkich tych, którym może się to przydarzyć, że każdy użytkownik będzie musiał być upoważniony do zadania w administratorze PDM, aby upewnić się, że zadanie zostało wykonane dobrze i że ścieżki dostępu (lub ścieżki rejestracji są właściwe)

Bardzo dziękuję wszystkim za pomoc!

1 polubienie