Rozpakowywanie folderu PDM na dysk zewnętrzny

Witam

Czy ktoś ma system do wyodrębniania pliku PDM w kopii z zestawami, ale także dokumentami tekstowymi,

Arbo jest dość złożony i przejście do drugiego pliku wymaga czasu.

Mam cad/PDMtool, ale odzyskiwanie danych wstawia folder wndows, ale nie robi odwrotnie

Witam

Możesz użyć funkcji kopiowania drzewa EPDM (Narzędzia/Kopiuj drzewo...). W oknie, które zostanie otwarte, wybierasz folder docelowy, a następnie interesujące Cię znaczniki wyboru (nie zapominając o tych z kolumny kopiowania), a na koniec masz go skopiowane, zwykle powoduje to uruchomienie wszystkich plików zawartych w zawartości zestawu do skopiowania, z wyjątkiem tych, które administrator wykluczył z możliwych kopii w ustawieniach użytkownika lub grupy, w której użytkownik.

Pozdrowienia

Witam @d.roger, próbowałem tej manipulacji, ale mówi mi zbyt długą ścieżkę i zatrzymuje wszelkie działania

Zostaję w Admin ePDM, więc nie ma problemów prawnych

Działa w podfolderach, więc ten krok rozwiązuje mój problem

Witam

Bądź ostrożny, nazwa pliku systemu Windows nie może przekraczać 256 znaków, w tym ścieżka (z pamięci), więc jeśli nazwy plików EPDM są już zbliżone do tej liczby, a nazwa folderu docelowego jest dłuższa niż nazwa folderu domowego, to rzeczywiście system Windows może odrzucić kopię z tego typu komunikatem.

Pozdrowienia

Tak, to podstawowe pojęcie 256 znaków, ale dziedziczę administrację istniejącego produktu, więc nie ma wyboru (na razie)