To pytanie, które brzmi głupio, ale wcale nie! ;) Zasadniczo chciałbym wykonać cięcie na budynku za pomocą usuwania materiału, ale budynek odmawia przecięcia na pół...
Jest to plik montażowy składający się z kilku elementów: Mój budynek i znajdująca się w nim linia produkcyjna. W zasadzie jest to import z oczyszczalni ścieków, więc mój budynek składa się z jednego kawałka powierzchni, nie wiem czy dlatego usuwanie materiału odmawia zastosowania, ale bardzo mnie to denerwuje :(
No cóż, nadal mi się to udało, musiałem przeprowadzić diagnostykę importu, która zmieniła moją część w "Zaimportowaną", gdy to zostało zrobione, udało mi się wykonać cięcia, z odrobiną wysiłku dostałem kilka komunikatów o błędach typu "funkcja niemożliwa do rozwiązania, wygenerowałoby to zerową grubość", ale trochę się upierając, uzyskałem swój wynik genialnie ;)
@Bart dobrze, bo chcę zrobić plan, który dla większej czytelności wyklucza pewne ściany mojego budynku i okazuje się, że rzuty przekrojów wykonane w zespole nie odbijają się na rysunkach...
Dodatkowo starałem się usunąć pewne konkretne kawałki, na które nie pozwala mi widok przekrojowy.