Witam ponownie,
Nowe małe pytanie do ekspertów:
Jak można wykonać wyciągnięcie w złożeniu. Rzeczywiście, nie chcę, aby to wytłoczenie pojawiło się, tylko w zespole, a nie na samej części.
Dziękuję za mądre odpowiedzi
Witam ponownie,
Nowe małe pytanie do ekspertów:
Jak można wykonać wyciągnięcie w złożeniu. Rzeczywiście, nie chcę, aby to wytłoczenie pojawiło się, tylko w zespole, a nie na samej części.
Dziękuję za mądre odpowiedzi
Zatrzymać!!! Właśnie znalazłem: w FUNKCJE MONTAŻU...
Przepraszamy za niedogodności
lol nie ma nic do zrobienia
Edit: Nie zapomnij wyjaśnić (jeśli to możliwe szczegółowo), co znajdujesz dla towarzyszy, którzy zadają to samo pytanie
Masz rację, odrobina pedagogiki nie zaszkodzi.
Tak więc w zespole możemy utworzyć szkic (niezależny od wszystkich części złożenia) i wykonać wyciągnięcie proste z tego szkicu.
Oczywiście to wytłoczenie będzie widoczne tylko w zespole, a nie w części, na której właśnie zostało wykonane wytłoczenie.
Cze wszystkim
Wracam do tego postu, ponieważ chciałbym, aby moja część została zmodyfikowana, jeśli usunę materiał z zespołu.
Jeśli otworzę moją część, pozostaje ona niezmieniona , podczas gdy w zespole mam usunięcie materiału, mała precyzja, chcę to zrobić, ponieważ muszę zmodyfikować kilka części jednocześnie w przykładzie zespołu:
Mam trzy elementy ułożone jeden na drugim i chcę zrobić rowek na przykład na suwak , więc robię szkic należący do zespołu i usuwam materiał, ale kiedy otwieram mój kawałek pojedynczo, jest tak, jak był pierwotnie...
Staram się szukać i robić wynik na różne sposoby i zawsze tak samo...
Czy ktoś widzi co chcę zrobić i czy jest to możliwe?
Dziękuję