Wyciągnięcie proste w zespole

Witam ponownie,

Nowe małe pytanie do ekspertów:

Jak można wykonać wyciągnięcie w złożeniu. Rzeczywiście, nie chcę, aby to wytłoczenie pojawiło się, tylko w zespole, a nie na samej części.

Dziękuję za mądre odpowiedzi

Zatrzymać!!! Właśnie znalazłem: w FUNKCJE MONTAŻU...

Przepraszamy za niedogodności

1 polubienie

lol nie ma nic do zrobienia

Edit: Nie zapomnij wyjaśnić (jeśli to możliwe szczegółowo), co znajdujesz dla towarzyszy, którzy zadają to samo pytanie

4 polubienia

Masz rację, odrobina pedagogiki nie zaszkodzi.

Tak więc w zespole możemy utworzyć szkic (niezależny od wszystkich części złożenia) i wykonać wyciągnięcie proste z tego szkicu.

Oczywiście to wytłoczenie będzie widoczne tylko w zespole, a nie w części, na której właśnie zostało wykonane wytłoczenie.

a.png

Cze wszystkim

Wracam do tego postu, ponieważ chciałbym, aby moja część została zmodyfikowana, jeśli usunę materiał z zespołu.

Jeśli otworzę moją część, pozostaje ona niezmieniona , podczas gdy w zespole mam usunięcie materiału, mała precyzja, chcę to zrobić, ponieważ muszę zmodyfikować kilka części jednocześnie w przykładzie zespołu:

Mam trzy elementy ułożone jeden na drugim i chcę zrobić rowek na przykład na suwak , więc robię szkic należący do zespołu i usuwam materiał, ale kiedy otwieram mój kawałek pojedynczo, jest tak, jak był pierwotnie...

Staram się szukać i robić wynik na różne sposoby i zawsze tak samo...

Czy ktoś widzi co chcę zrobić i czy jest to możliwe?

Dziękuję