Mam mały problem, odkąd jestem w trybie blokady. Nie jest to obszerny temat, ale szybko staje się irytujący, ponieważ nie mam dostępu do niektórych funkcji....
Na przykład w Solidworks, gdy uruchamiam "zarządzanie równaniami prawym przyciskiem myszy ->" lub "kliknij prawym przyciskiem myszy -> obróć widok rysunku" lub wiele innych, otwiera się małe boczne okno do sprawdzenia poprawności lub wprowadzenia żądanych danych. Kiedy jestem w mojej firmie i łączę się z moimi 2 dużymi ekranami, nie mam problemów, ale na mojej przenośnej stacji roboczej (kiedy pracuję zdalnie) nie widać jej okien!!
Na przykład po uruchomieniu funkcji "zarządzanie równaniami" nie mogę jej zamknąć ani anulować. Jestem zmuszony zamknąć Solidworks "na własnej skórze".
Czy wiesz, czy jest coś w opcjach, aby to zmodyfikować?
Przypominamy, że rozdzielczość ekranu wynosi 100% i nie chcę dotykać konfiguracji po połączeniu z dwoma ekranami.
Uruchom oprogramowanie, otwórz nowe okno, które jest "ukryte", a następnie sprawdź, czy twój komputer nie pozostał w trybie wielu wyświetlaczy (Windows + P), a jeśli tak, przełącz go z powrotem na ekran "Tylko ekran komputera", może to przywrócić okna na prawy ekran, To właśnie robi w domu.
Tak, GT22, zgadza się, korzystam z telefonu komórkowego.
NIEMOŻLIWE jest znalezienie tam tego okna... Próbuję rozwiązań od tygodni, ale nic ... To tak, jakby zniknął z mojego ekranu, ale nie mam sposobu, aby wyjść poza to.
W przeciwnym razie podłącz drugi ekran, nawet telewizor, otwórz oprogramowanie i uruchom każde okno, które jest "ukryte", aby zmienić ich położenie na prawym ekranie i zamknąć je ...