Tak, nierzadko zdarza się, że podczas usuwania części (lub inteligentnej części) dochodzi do awarii, gdy nie ma bardzo skomplikowanej modyfikacji. (3-4 razy w miesiącu, ale znacznie rzadziej niż kiedyś, odkąd jestem w 2019 roku) Potem, ze swojej strony, pracuję już tylko w Pack & Go, a więc w pewnym sensie kopia kopii kopii.
Często zdarzało mi się to pod Creo (tak, wiem, to nie to samo oprogramowanie)
Wynikało to z utworów, które powstały w wersji biiiiiiien przed wersją czytaną. Były na to trzy rozwiązania:
Weź odwagę w obie ręce i odbuduj wszystko sam
Otwierając się raz za razem, modląc się, żeby w końcu minął. Czasami, w wyniku nieporozumienia, było dobrze (praktyczne w dni, kiedy nie chce ci się pracować. Sprawia wrażenie ^^)
Otwórz każdą część zespołu z osobna, aby przeszły do nowej wersji oprogramowania, sprawdź, czy nie ma problemów w części, a następnie zapisz je. Po wykonaniu tej czynności przyjrzyj się ograniczeniom zestawu, jeśli nie ma konfliktu
Wygląda na to, że rozwiązanie 2) zadziałało w twoim przypadku, tym lepiej Nadal radziłbym zrobić rekonstrukcję w nowym montażu. Rzeczywiście, jeśli problem minął "za dotknięciem czarodziejskiej różdżki", równie dobrze może powrócić w ten sam sposób