Odkąd przeszedłem na solidworks 2017, mam wrażenie, że złożenia bardzo łatwo ulegają uszkodzeniu.
Czy jestem w tym przypadku jedyny? W wersji 2015-2016 nigdy nie miałem wiadomości o uszkodzonym pliku, z drugiej strony w wersji 2017 bardzo często tak jest, chociaż nie wykonuję żadnych złych manipulacji.
Dziękuję za odpowiedź, korzystam z Solidworks 2017 SP2.0.
I tak naprawdę pracuję głównie na swojej maszynie, potem eksportuję do sieci (ze względu na to, że sieć tutaj nie jest super pod względem transferu i synchronizacji).
@isomega pobierz najnowszy pakiet S Pack, który już może pomóc.
Czy jesteś jedynym w 2017 roku? Miksowanie wersji nie jest wskazane, ponieważ nagranie z 2017 roku uniemożliwia jakiekolwiek działanie tych z 2016 roku lub niższych.
Jestem jedynym artystą w firmie, a co za tym idzie jedynym, który korzysta z ;) 2017
Zamierzam pobrać najnowszy dodatek Service Pack i zobaczę, ;) Nadal byłam bardzo zaskoczona, że nie znalazłam podobnego posta w Google, czuję się trochę samotna:)
Jestem jedynym artystą w firmie, a co za tym idzie jedynym, który korzysta z 2017 ;)Pobiorę najnowszy Service Pack i zobaczę, ;) Nadal byłam bardzo zaskoczona, że nie znalazłam podobnego posta w Google, czuję się trochę samotna:) »
Lynkoa jest po to, abyś czuł się mniej samotny w obliczu problemów z CAD ;-)
Cóż, nadal nie udało mi się pobrać aktualizacji 4.1... Niech żyje dział IT, zaproponowano mi zamknięcie mojego pytania, a ponieważ ^^ najwyraźniej jest bardzo niewielu z nas, którzy mają problemy z uszkodzeniem plików w związku z wiadomościami, musi to być mój komputer, więc problem, dopilnuję, aby poprawnie zainstalować cały system z aktualizacjami solidworks.