Nie można wykonać funkcji CleanProject, ponieważ plik musi zostać odbudowany

Witam

Chcę wyczyścić folder zespołu za pomocą funkcji CleanProject programu MyCADServices. Jednak nie działa poprawnie, ponieważ prosi mnie o odbudowanie zespołu. Otworzyłem więc odbudowany plik zespołu, zamknąłem, ale nadal mam ten sam problem. Czy masz jakieś pomysły, aby to rozwiązać? 

Dziękuję!

cleanproject.jpg

Widzę, że jesteś w przestrzeni "chmurowej", czy kiedykolwiek korzystałeś z CleanProject na tego rodzaju przestrzeni?
W przeciwnym razie spróbuj skopiować pliki lokalnie i uruchomić CleanProject na kopii.

Witam;

Z mojego doświadczenia wynika, że sprawdź, czy nie masz żadnych zewnętrznych odniesień (zwłaszcza jeśli nie są one rozwiązane) w swoich częściach lub w swoim zespole. 

Pozdrowienia.

Mały dodatek: przed odbudowaniem sprawdź, czy wszystkie pliki są w trybie rozbudowanym (kliknij prawym przyciskiem myszy na zespół głowicy, wybierz opcję "wszystkie rozwiązane")

Cze wszystkim 

Dziękuję za odpowiedzi.

Nie miałem czasu, aby spróbować ponownie, ponieważ zmodyfikowałem wiele rzeczy w moich zespołach, więc trochę czyszczę ... Bardzo szybko przekażę ci wiadomości.

Rozwiązałem ten problem, usuwając zaznaczenie opcji "Dodaj zewnętrzne punkty informacyjne".

Dziękuję za pomoc.

W takim przypadku sprawdź w "usuniętych" plikach, czy nie ma takiego, który jest używany.
Miałem problem z tym narzędziem. Typowy przypadek: przejęcie części handlowej. Część komercyjna jest wywoływana w innej części do wykonania obróbki, plik części komercyjnej został wyrzucony...