Witam
Kontaktuję się z Tobą, ponieważ wykonuję rysunki, ale nie mogę uzyskać swoich ocen, ponieważ funkcja nie jest obecna w moim solidworks, podczas gdy mój kolega ją ma.
Masz pomysł?
capture.png
Witam
Kontaktuję się z Tobą, ponieważ wykonuję rysunki, ale nie mogę uzyskać swoich ocen, ponieważ funkcja nie jest obecna w moim solidworks, podczas gdy mój kolega ją ma.
Masz pomysł?
To od Ciebie zależy, czy zaciśniesz na liniach wymiarów i je usuniesz
czy dobrze zrozumiałem pytanie
@+
Witaj GT22,
Myślę, że nie zrozumiałeś pytania, nie chciałem usuwać oceny z mojego planu, ale dokonać zmiany wyświetlania.
Dziękuję.
Co to oznacza?
Witam
Opcja "odłożenia słuchawki" jest dostępna dla linii wymiarowych, więc 1 kliknij lewym przyciskiem myszy linię wymiarową, która ma być odłożona na półkę, a następnie kliknij prawym przyciskiem myszy / Opcja wyświetlania / odłach głowy.
Pozdrowienia
Witaj d.roger,
Dziękuję za odpowiedź, jednak problem polega na tym, że w opcjach wyświetlania funkcji nie ma (patrz zdjęcie w załączeniu do 1. wiadomości)
Z góry dziękuję.
Czy dostęp do menu kontekstowego był możliwy z linii wywołania zwrotnego ?
W przeciwnym razie opcja nie pojawia się...
Pozdrowienia
Popatrzę, dziękuję. :)
Dla Twojej informacji, oto menu kontekstowe dostępne zgodnie z początkowym wyborem:
1°) Przez tekst z boku:
2°) Przy taliowaniu:
3°) Na linii zjazdowej:
Możesz wyraźnie zobaczyć, z którego elementu uzyskuje się dostęp do menu, po pojawieniu się lub nie funkcji takich jak "ukryj linię wymiarową" lub "ukryj linię przypomnienia" lub nic między funkcjami "Ukryj" i "Opcje wyświetlania".
Pozdrowienia