Jeśli masz trochę czasu na szkolenie, spróbuj nauczyć się robić szkielet zespołu i projektować elementy. Albo by zbliżyć się do tej metody. To uchroni cię przed ograniczeniami realizowanymi w sposób empiryczny, a nawet anarchiczny.
Fajnie, że twój problem został rozwiązany. Pamiętaj, aby kliknąć zielony znaczek check, aby zweryfikować najlepszą odpowiedź i przesunąć temat na rozwiązane? Powodzenia.
Rozmawialiśmy o tym długo na tym forum. Na forum musi być poruszany jeden lub więcej tematów. I wydaje mi się, że podałem asamblaże jako przykład. Poniżej znajduje się zabawny przykład prostego utworu. Istnieją dwie metody: 1 Poprzez integrację szkieletu z częściami 2 Jako zewnętrzne odniesienie w zestawie, część jest tworzona przez przeróbkę przez projekcję w szkicu.
Przepraszam, Sylk, jeśli cię uraziłem, ale jeśli wskazałem pierwszą odpowiedź i w stanie sbadenis, to wyraźnie odpowiadała na tytuł i podmiot [ Funkcja "Przesuń / Kopiuj ciała" wyszarzony ]. Więc nie jest to domyślne
Rzeczywiście przyniosłeś mi rozwiązanie mojego problemu, być może błędnie zidentyfikowanego przez młodość, ale wyraźnie poinformowałem o twojej propozycji, która mi pomogła. Czytelnicy przejrzą wszystkie odpowiedzi udzielone przez każdą z nich i skorzystają z nich, jeśli zajdzie taka potrzeba.