Funkcja "Przesuwaj/kopiuj ciała" wyszarzała

Cześć @Patrick_GABLE

Jeśli masz trochę czasu na szkolenie, spróbuj nauczyć się robić szkielet zespołu i projektować elementy. Albo by zbliżyć się do tej metody.
To uchroni cię przed ograniczeniami realizowanymi w sposób empiryczny, a nawet anarchiczny.

Udanych nauk

Cześć @Patrick_GABLE

Fajnie, że twój problem został rozwiązany. Pamiętaj, aby kliknąć zielony znaczek check, aby zweryfikować najlepszą odpowiedź i przesunąć temat na rozwiązane?
Powodzenia.

Dziękuję FRED78 za pomysł projektu szkieletu. Skorzystam z poniższego poradnika, który znalazłem na tym forum. :+1:
Tutorial dotyczący projektowania szkieletów

1 polubienie

@Patrick_GABLE

Rozmawialiśmy o tym długo na tym forum. Na forum musi być poruszany jeden lub więcej tematów. I wydaje mi się, że podałem asamblaże jako przykład.
Poniżej znajduje się zabawny przykład prostego utworu.
Istnieją dwie metody:
1 Poprzez integrację szkieletu z częściami
2 Jako zewnętrzne odniesienie w zestawie, część jest tworzona przez przeróbkę przez projekcję w szkicu.

02-methode.7z (678,1 KB)

1 polubienie

Aa ok. Z tego, co czytałem, to moja odpowiedź rozwiązała problem, ale chyba @Patrick_GABLE domyślnie zaznaczył pierwszą odpowiedź. To bardzo smutne :pensive:

3 polubienia

:rofl: :joy:
Przepraszam, Sylk, jeśli cię uraziłem, ale jeśli wskazałem pierwszą odpowiedź i w stanie sbadenis, to wyraźnie odpowiadała na tytuł i podmiot [ Funkcja "Przesuń / Kopiuj ciała" wyszarzony ]. Więc nie jest to domyślne :wink:

Rzeczywiście przyniosłeś mi rozwiązanie mojego problemu, być może błędnie zidentyfikowanego przez młodość, ale wyraźnie poinformowałem o twojej propozycji, która mi pomogła. :sunglasses:
Czytelnicy przejrzą wszystkie odpowiedzi udzielone przez każdą z nich i skorzystają z nich, jeśli zajdzie taka potrzeba. :face_with_monocle:

1 polubienie

Nie martw się, żeby mnie zranić, będziesz musiał wrócić :wink:

W tym przypadku przedstawiam wam wszystkie moje wątpliwości.

2 polubienia

Uważaj, jedwab łatwo się marszczy :rofl:

1 polubienie