Cześć ludzie
Stworzyłem inteligentną funkcję, która pozwala mi zrobić sprzężenie, ale działa tylko w jednym kierunku.
Na przykład mogę używać tej funkcji na cylindrze tylko w jednym kierunku.
Z góry dziękuję za pomoc.
weber_coupling.sldlfp
Cześć ludzie
Stworzyłem inteligentną funkcję, która pozwala mi zrobić sprzężenie, ale działa tylko w jednym kierunku.
Na przykład mogę używać tej funkcji na cylindrze tylko w jednym kierunku.
Z góry dziękuję za pomoc.
Cześć @ rducrue
czy możesz zrobić zrzut ekranu, aby lepiej zrozumieć, że nie wszyscy mamy tę samą wersję oprogramowania
Czy widziałeś ten samouczek
http://www.lynkoa.com/tutos/3d/composants-intelligents
Jeśli chodzi o pozycjonowanie funkcji smart, wystarczy przeciąć prawą stronę
@+ ;-)
Witam
Właśnie próbowałem i kiedy wkładam część do cylindra, SLDW oferuje mi odwrócenie lub nie ograniczenia współcentryczności przed jego walidacją .... Czy to możliwe, że jest to spowodowane twoją kobiecą częścią?
Dziękuję za odpowiedzi, jednak myślę, że źle wyraziłem.
W bibliotece projektów znajdują się "inteligentne funkcje", które umożliwiają powtarzanie funkcji, które są zawsze takie same.
Pliki typu sldlfp
Zobacz zrzut ekranu
To od ciebie zależy, czy wykonasz swoją ekstruzję w zdrowym rozsądku za pomocą początków, a twoje wznowienie inteligentnych funkcji zostanie wykonane za pomocą tego początku, który jest całkowicie logiczny, musi istnieć logika dla dobrej funkcjonalności logarytmu @+ :-)
Więc podążając za twoją odpowiedzią nigdy nie będę w stanie użyć 2 razy symetrycznie przeciwnej funkcji inteligentnej
Jeżeli poprzez utworzenie symetrii tej funkcji za pomocą płaszczyzny symetrii
@+:-)