Mam problem z funkcją składania na konkretnym etui na załączonym zdjęciu, w stanie rozłożonym nie wyświetla się wnętrze tekstu i na rysunku nie mogę odzyskać widoku stanu rozłożonego, próbowałem usunąć materiał przed i po złożeniu i nadal mam ten sam wynik, Próbowałem użyć funkcji rozkładania, aby usunąć materiał, aby wykonać funkcję składania, ale nic się nie zmienia, ponieważ części części latają, może nie ma rozwiązania?
W przypadku kilku załączników możesz użyć skompresowanych plików ZIP lub RAR na tym forum ;-)
To normalne, że brakuje ci elementów, szczególnie w środku 4. Musisz zrobić nogi, aby go utrzymać. Spłaszczanie odbywa się tylko na jednym jednorodnym ciele.
W każdym razie, jeśli wytniesz laserowo, środkowa część 4 zostanie utracona (chyba że są nogi podporowe).
Wydaje mi się, że nasz wspaniały kolega @AC Cobra ma krój pisma, który radzi sobie z tego rodzaju problemami.
Dziękuję za odpowiedzi, więc zamierzam zrobić zakładki do trzymania, które usunę przy wycięciu, niestety nie mam wyboru co do czcionki, jest to część karty graficznej klienta.
Jeśli niniejsza polityka i specyfikacje; Wszystko, co musisz zrobić, to umieścić mikrozłącza, aby przytrzymać wnętrze numerów i usunąć je po przecięciu, ponieważ operator będzie się dobrze bawił, czekając, aż wyjdą z taśmy i wpadną do zbiornika żużlu, a potem musisz je ponownie znaleźć...
Nie ma problemu z odzyskaniem wnętrz, jest to maszyna, która pobiera płaskie blachy aluminiowe o wymiarach 3000x2000mm, więc wszystko zostaje na płycie ssącej, w końcu zrobiłem pilnik z fałdami i płaski z wnętrzami , dzięki czemu nakładam wszystko na oprogramowanie do cięcia i robi to.