Funkcja bufora "Dobra do walidacji" na rysunkach SolidWorks

Witam

Szukam funkcji, która pozwala na stemplowanie "Dobry do walidacji" lub innej na moich planach solidworks 2010 lub 2011 przed wydrukowaniem, wydawało mi się, że widziałem, jak to mija, ale nie dostaję jej ponownie w swoje ręce.

Z góry dziękuję

Dzięki narzędziu INTEGRATION lub POWERPRINT jest to wykonalne.

Witam

Jeśli nie masz narzędzi MyCADTools, jest to możliwe dzięki Edrawings, ale nie wiem, czy stemple są widoczne po otwarciu planu za pomocą SolidWorks.

W przeciwnym razie prześlij obraz (w formacie PGN, aby uwzględnić kolor przezroczystości) i wstaw go.

Dlaczego nie utworzyć makra wstawiania (w nagraniu nauki) i dodać to makro na przycisku w celu szybszego wstawiania?

Witam, w naszym pudełku wykonaliśmy bloki "Dobre do walidacji", "Dobre do konsultacji", "Dobre do wykonania", "Tylko do prototypowania" z edytowalną datą.

W ten sposób wystarczy wpisać do planu ten, którego potrzebujemy, zmienić datę i to wszystko. :)

To podstawowe, ale działa.

3 polubienia

Witam

dobrym sposobem jest skorzystanie z e-rysunku Pro

Ponadto, edrawing będzie mógł być axxessowany przez fabrykę bez licencji Solidworks.

Miłego dnia

Witam

Mam pytanie odnośnie znaczków z Edrawings, posiadam wersję pro z 2013 roku, ale znaczki mam tylko w języku angielskim.

Czy można je pobrać w języku francuskim? A może istnieje samouczek do ich tworzenia, aby były przezroczyste na moim rysunku?