Szkolenie Flash: Nowe filmy SOLIDWORKS i CATIA online!

Cze wszystkim

Nowe szkolenia flash zostały udostępnione online! :raised_hands: W tych 5-minutowych mini-filmach nauczysz się nowych technik projektowania SOLIDWORKS i CATIA!

Odkryj nowe motywy:

• Rzutowana krzywa - SOLIDWORKS
  • Przecięcie - SOLIDWORKS
  • Uzwojenie - SOLIDWORKS
  • Szyk liniowy - SOLIDWORKS
  • Symetria - SOLIDWORKS
  • Szkicowanie - CATIA
  • Próba - CATIA

Są one dostępne w zakładce myCADlearning (zawartej w abonamencie myCADservices Premium): Zaloguj się - myCAD by visiativ

Nie masz subskrypcji myCADservices Premium? To już jest: Nowe szkolenie Flash: Opanuj SOLIDWORKS i CATIA w 5 minut

Miłego dnia :slight_smile:
Coralie

2 polubienia

Witaj Coralie,
Dziękuję za te samouczki flash... @+.
AR.

Jest bałagan, moja umowa nie pozwala mi oglądać filmów, funkcja nawijania byłaby dla mnie znacznie lepsza.

To samo dotyczy mnie, mam dostęp do myCADservices, nie ma problemu, ale najwyraźniej nie do myCADservices Premium.

Witaj FUZ3D,

Oto filmy znalezione na stronie WEB =>Owijanie, wytłaczanie i grawerowanie w SOLIDWORKS - YouTube
=>SOLIDWORKS 2022 - Początkujący | 40 Funkcja nawijania - YouTube
=>Funkcja nawijania - Pisanie tekstu na powierzchni niepłaskiej - Evolt Academy - Szkolenie Solidworks - YouTube
a to =>Uzwojenie - 2020 - Pomoc SOLIDWORKS.
Miłego dnia.
@+.
AR.

Witaj sbadenis,

Oto filmy znalezione na stronie WEB =>Owijanie, wytłaczanie i grawerowanie w SOLIDWORKS - YouTube
=>SOLIDWORKS 2022 - Początkujący | 40 Funkcja nawijania - YouTube
=>Funkcja nawijania - Pisanie tekstu na powierzchni niepłaskiej - Evolt Academy - Szkolenie Solidworks - YouTube
a to =>Uzwojenie - 2020 - Pomoc SOLIDWORKS.
Miłego dnia.
@+.
AR.
[/cytat]

1 polubienie