Witam wszystkich, jak byś zrobił ten przedni widelec w swoim rowerze (patrz link)? Co działa zwłaszcza, że w wygładzaniu sprawia, że jestem zły, nie dostaję tego, czego chcę. Dziękuję Wam wszystkim
Witam, co masz na myśli mówiąc "Nie dostaję tego, czego chcę"? Wygładzanie wydaje się być najszybszym i najłatwiejszym sposobem. Osobiście będę używał doładunku granicznego z różnymi profilami pośrednimi i niektórymi krzywymi prowadzącymi...
Niestety nie jestem przy komputerze do jutra rano. Problem z wygładzaniem występuje na "styku" dwóch rur widelca ze sterem. To sprawia, że jestem płaską powierzchnią, mam nadzieję, że jestem wystarczająco czysty. Dziękuję
Dziękuję za odpowiedzi i przepraszam za podwójny post...
Dlaczego funkcja szefa jest bardziej odpowiednia? (Zawsze używałem prostowania)
Zamierzam dowiedzieć się o spawanym mechanice (samouczek lub inny), ponieważ mam bardzo małą wiedzę na ten temat, jeśli w ogóle haha! Będę Cię informować tak szybko, jak to możliwe
Jeśli macie jakieś inne pomysły, nie wahajcie się, z góry dziękuję:)
Dziękuję opiep27 za poświęcony czas. Twoje wygładzenie jest dla mnie więcej niż satysfakcjonujące. Tylko szybkie pytanie, czy szkice 3D są krzywymi prowadzącymi Twojego wygładzania? A co ze szkicami 2D Twoich profili?
W końcu uzyskuję pożądany efekt, na pewno miałem szkic pb... Jeszcze raz dziękujemy, w żadnym wypadku nie mogliśmy wyjaśnić tego jaśniej, postępując zgodnie z twoją metodą, wszystko wróciło do normy.