Cze wszystkim
Mam zamiar kupić Solidworks (Pro) od Avenao. Najwyraźniej nie znają narzędzia "integracja", ale jestem pewien, że ono istnieje. Czy jest to narzędzie, które powinno być kupowane samodzielnie? Czy już nie istnieje?
Potrzebuję menedżera zadań, aby:
- Zastosuj różne warianty żeber,
- Zrób 3 różne ujęcia każdego produktu
- Eksport do formatu STL
- Włączone/wyłączone funkcje.
Mam do wyprodukowania około 17 000 różnych obrazów, jak możesz sobie wyobrazić, nie jestem w stanie zrobić ich ręcznie...
A może masz inne rozwiązania do realizacji tego typu zadań? Dziękuję.
Integracja jest zapewniona przez dostawcę Visiativ (np. Axemble) w narzędziu MyCad.
Avénao jest konkurentem!
Dlatego nie wiedzą lub udają, że nie wiedzą!
1 polubienie
W zeszły piątek spotkałem się ze sprzedawcą i nie sądzę, żeby to było w agendzie...
Dziś po południu dzwonię do Avénao, aby sprawdzić, czy istnieje podobne narzędzie...
Błąd! Avénao jest w trakcie kupowania, ale nie przez zmodyfikowaną pocztę Visiativ, ale za późno!
W przeciwnym razie zadzwoń do Visiativ również na komarację i zapytaj ich (2) o proponowane rozwiązania, aby osiągnąć to, czego chcesz.
Uważaj, to wciąż sprzedawcy! W najgorszym przypadku poproś o małe demo!
Sbadenis: musimy przestać mówić wszystko, co szarga na dobre imię firmy. AvenAo nie jest w trakcie przejmowania, ponieważ zostało przejęte w listopadzie 2017 r. przez grupę Gorgé.
Całkowicie błędne jest również twierdzenie, że Visiativ wykonuje narzędzie do integracji, a AvenAo nie, ponieważ jest to podstawowa funkcja w SolidWorks. MyCad nie zapewnia żadnych automatyzacji dla tego typu żądań.
Rzeczywista potrzeba została rozwiązana za pomocą makra o nazwie ostre zadanie.
Dziękuję.