Musisz przekształcić blachę perf na blachę, a następnie wykonać naszkicowane zagięcie. Przetestowałem to i działa, po prostu jestem w 2015 roku, inaczej bym to do Was wysłał.
W przeciwnym razie możesz to zrobić w zagięciu przejściowym (wybierz uformowane i nie złamane), a następnie rozłóż swój kawałek, tworzysz swój szkic, wyciągasz go i składasz swoją część i voila =)
PS: Pod którym solidworks jesteś? Jeśli jesteś w 2014 roku, mogę wysłać ci mój kawałek, jeśli chcesz ^^
Zamierzam to wszystko przetestować! Tak, tekstura jest znacznie lepsza, ale w tym przypadku jest to grill zamontowany przed reflektorem, a ja chciałem przetestować renderowanie przezroczystości... więc żadna tekstura nie jest możliwa.
Ale biorąc pod uwagę kiepską wydajność mojego laptopa i sposób, w jaki ta mnogość ładuje model, może utknąć...!
Wracam do Was, aby powiedzieć Wam, co zadziałało najlepiej.
Jeśli jest zbyt ciężki z powodu powtarzalności otworów, trzeba było zrobić z niego krok, a następnie go otworzyć, a następnie włożyć do blachy i włożyć fałdę. Część będzie mniej ciężka.