Wylęg nie blaknie przed żebrami

@ac kobra 427: Jeśli zaznaczę "bez kreskowania", mam oczywiście swój wymiar, który jest doskonale widoczny, ale nie mam już kreskowania, które dla przekroju nie jest świetne. Tak więc po ponownym sprawdzeniu wylęgu problem powraca.

@.PL: Wygląda na to, że moja karta graficzna obsługuje oprogramowanie (obraz CF)

Witam

Tak, Twoja karta jest kompatybilna z oprogramowaniem, ale czy zainstalowałeś najnowsze sterowniki, jak  pokazano w tabeli?

@+

A zainstalowany sterownik to ten określony na twoim obrazie?

354.56 ?

1 polubienie

Witam

Ten problem występuje po wydrukowaniu planu?

Nie wiem czy sterowniki były na bieżąco, ale teraz są i to nic nie zmienia.

@aurélien FIVES: Tak, problem nadal występuje po wydrukowaniu, dlatego chcę go naprawić, ponieważ chciałbym wydrukować mapę, która będzie mogła być odczytana przez chłopaków z fab.

to hack, ale usuń je, jak powiedziałem wcześniej, a następnie przechodzisz do adnotacji i robisz Zakreskowany obszar / Wypełnienie . I wybierasz region i tam idą do wybranego miejsca.

Nawet z włamaniem to nie działa. Wymiary pozostają za kreskowaniem i pozostają nieczytelne :/

A zamiast regionu próbowałeś konturów???

Tak, próbowałem "konturu" i "regionu", próbowałem nawet szkicować (nigdy nie wiadomo), ale nic nie pomaga.

Teraz suszę; smucić.. :-(

Właśnie podzieliłem się tym z działem technicznym naszego dealera.

Dotknął kluczy rejestru, zresetował ustawienia, ale nic nie pomogło, problem nadal występuje, ale moje dostosowania zniknęły :'(

Och, umieściłem... Powinien był wcześniej zrobić kopię zapasową....

Udało się! Ale lokalizacje plików zniknęły, podobnie jak kolory. W zasadzie mam tylko skróty klawiaturowe / myszowe.

Ten błąd i jego konsekwencje zaczynają ich rozgrzewać.

A jeśli zrobisz przywracanie systemu, ponieważ myślę, że automatycznie utworzyło punkt przywracania przed instalacją...

Prawdopodobnie zrobił folder ODD, zobacz mój samouczek, aby spróbować odzyskać ustawienia:

http://www.lynkoa.com/tutos/3d/reinitialiser-les-parametres-solidworks

Utworzył plik przywracania moich ustawień.

Problem tematu wydaje się przychodzić i odchodzić, jak mu się podoba, w tej chwili wykluwanie się działa dobrze.

Jest problem, ale nie ma realnego rozwiązania .