POMOC! nic na ekranie!

Cze wszystkim

Duży błąd dziś rano... Nic więcej na moim ekranie, podczas gdy w strukturze drzewa wszystko jest obecne (patrz zdjęcie).... Nagrałem wszystko, zamknąłem i ponownie otworzyłem, ale nic nie pomaga....

Pomysły

Dziękuję

a.png

Spróbuj wybrać pomieszczenie i kliknij prawym przyciskiem myszy: powiększ zaznaczenie (lupa z = w środku).

lub spróbuj otworzyć części swojego zespołu.

Małe pytanie, czy to robi tylko na tym zgromadzeniu?

1 polubienie
Witam, zapis w ramach niczego nie zmienia?

Kiedy otwieram części z zespołu, otwierają się normalnie...

I tak robi to tylko na tym montażu i nagle bo 10 minut wcześniej wszystko działało normalnie.

Tak więc z twoim rozwiązaniem Zoom = pokazuje mi zespół z bardzo kiepską definicją!!

Cóż, oczywiście dzieje się tak, gdy próbuję obrócić wzrok za pomocą koła!! Po co? Nie wiem, zwłaszcza, że wcześniej to działało!!

Sprawdź, czy to nie twoja symetria wariuje

Jeśli wiesz, jaka to symetria, usuwasz ją

Przetestuj i powiedz nam @+;-))

2 polubienia

Obraz, który warto zobaczyć?

Czy próbowałeś zamknąć i ponownie otworzyć?

Może tak, jak mówi .pl 

Zapis pod może ci pomóc.

I zainstalować ponownie najnowsze sterowniki karty graficznej z witryny SolidWorks?

Wtedy

Próbowałem włączyć zoom =, działa (patrz zdjęcie), ale wszystko idzie nie tak... A definicja jest dziwna.

Więc zamierzam to sprawdzić i zobaczymy, a potem spróbuję zaktualizować sterowniki

a.png

Ostatnia linia twojego drzewa to jest uwaga symetryczne składniki 3 dlaczego

wymaż i spójrz, jak to wygląda, jestem pewien, że wina pochodzi z

Musiałeś zrobić symetrię symetrii 

@+;-))

1 polubienie

A na wystawie? Czy nie ma w tym nic podejrzanego?

Czy zrestartowałeś swoje stanowisko?

Wczoraj mój miał szalony napad, z całkowicie szalonym wyświetlaczem (patrz zdjęcie), który został rozwiązany przez ponowne uruchomienie wszystkiego!

Jeśli to nie wystarczy, spróbuj usunąć (wyłączyć) funkcje dodane do zespołu, aby sprawdzić, czy wyświetlanie się poprawi, a jeśli to nie wystarczy, usuń komponenty jeden po drugim, zawsze aby zlokalizować, skąd pochodzi problem.

screenshot1005_-_copie.jpg
1 polubienie

Bart

Usunąłem symetrię i nada.... Zobacz PJ

a.png

ok benoit,

Zamierzam tego spróbować, już zatrzymałem oprogramowanie, ale nie komputer...

Zobaczymy.... do +

Po prostu zamknąłem wszystko, wyłączyłem komputer i uruchomiłem ponownie.... I to samo..... Park

Wypróbuj więc resztę mojej propozycji:

"Jeśli to nie wystarczy, spróbuj usunąć (dezaktywować) funkcje dodane do zespołu, aby sprawdzić, czy wyświetlacz się poprawi, a jeśli to nie wystarczy, usuń komponenty jeden po drugim, zawsze aby zlokalizować, skąd pochodzi problem".

2 polubienia

cóż, to wszystko... Problem wynika z drugiego zespołu śmigła, który włożyłem i który oczywiście stanowi problem. Po usunięciu wydaje się, że zaczyna się od nowa...

Postaram się założyć go z powrotem, aby zobaczyć...

Dziękuję za pomoc

Dziękuję Wam wszystkim...

Rzeczywiście, miałem pb z importowanym zespołem, który umieścił suk...

Bez montażu jest lepiej, postaram się go teraz odłożyć, żeby zobaczyć...

W każdym razie dziękuję

1 polubienie

U mnie jest inaczej, widzę swoje biuro zamiast swojego pokoju....

Mam pasek zadań Sw, nie mam drzewa ani prawego okienka, a mój pulpit jest z tyłu w przezroczystości...

Jeśli jest to zespół z zaimportowanymi częściami, spróbuj przeprowadzić diagnostykę importu dla każdej części.

Nawet jeśli na korpusach nie pojawią się żadne oznaki błędu, diagnostyka importu może wykryć chwiejne geometrie.

1 polubienie