Ikona pliku SolidWorks nie jest obecna

Witam, właśnie przeczytałem cały post, powiedziałeś, że ponowna instalacja skrzyni i Solid nic nie zmieniła. Następnie zaznaczasz, że a priori rozwiązałoby to problem!?  

Osobiście miałem już problem, z tego co pamiętam, (solidny 2012...) musiałem całkowicie sformatować komputer... Następnie zainstaluj wszystko ponownie i zadziałało. Nawet odtworzenie konta Windows nie zadziałało.

Powodzenia!

Pozdrowienia

Ponowna instalacja wszystkiego resetuje skojarzenia plików, więc moja pierwsza odpowiedź była mniej więcej poprawną odpowiedzią^^

1 polubienie

Nie do końca, ale powiedzmy tak :)

*Witam, właśnie przeczytałem cały post, powiedziałeś, że ponowna instalacja skrzyni i Solid niczego nie zmieniła. Następnie zaznaczasz, że a priori rozwiązałoby to problem!?  

Osobiście miałem już problem, z tego co pamiętam, (solidny 2012...) musiałem całkowicie sformatować komputer... Następnie zainstaluj wszystko ponownie i zadziałało. Nawet ponowne utworzenie konta Windows nie zadziałało.*

Istotnie. Ale za pierwszym razem, gdy miał nową instalację, zrobił to automatycznie i skrzynia została zainstalowana przed SolidWorks. Powtarzając tę samą operację, ale instalując później skrzynię, problem został rozwiązany.

Ale może to był łut szczęścia...

dziękuję Kvuillemier Odwdzięczę się, jeśli sytuacja się powtórzy :-)

1 polubienie